Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Wijchen
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Wijchen
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Wijchen

Schoonmaken op het hoogste niveau

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Wijchen. Vanuit onze vestiging in Wijchen verzorgen wij niet alleen schoonmaakdiensten voor bedrijven in de omgeving van Wijchen, Nijmegen en Arnhem, maar voor heel Noord-Oost Nederland. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket aan facilitaire diensten, met meerwaarde.

Duurzaamheid - CO2
De dataverwerking
Duurzaamheid - CO2
De dataverwerking
ICS Groep

De voordelen voor u

Wist u dat ook uw medewerkers profiteren van een schone werkomgeving? Meerdere onderzoeken wijzen namelijk uit dat medewerkers in een schone werkomgeving veel productiever zijn. Lees hier meer over de bijdrage van schoonmaak aan een goede werkomgeving. Daarnaast laat een schoon pand een goede indruk achter bij klanten, bewoners of bezoekers.

We richten ons met ons schoonmaakbedrijf in Wijchen namelijk niet alleen op kantoorschoonmaak of de schoonmaak voor onderwijsinstellingen. Ook verzorgen wij schoonmaakonderhoud voor zorgcentra, distributiecentra, het openbaar vervoer én meer.

 

Social return
Schoonmaakbedrijf Wijchen

Ons uitgebreide dienstenpakket

Vanuit ons schoonmaakbedrijf in Wijchen verzorgen wij niet alleen reguliere schoonmaakdiensten, maar zijn wij ook gespecialiseerd in graffitireiniging, glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging en bouw- en opleverschoonmaak. Bovendien vormt ICS Groep Wijchen het hoofdkantoor voor onze cateringtak en verzorgen wij vanuit hier graag de bedrijfscatering voor uw bedrijf.

Over ons

Alles over schoonmaakbedrijf Wijchen

Naast dat we een uitgebreid en compleet dienstenpakket kunnen bieden, bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Wijchen verzekerd van duurzame schoonmaak. We hechten veel waarde aan duurzaam schoonmaken, waarbij we ons richten op mens én milieu. We ontwikkelden ons eigen duurzaamheidsprogramma, A Better Tomorrow, om verspillingen bij onszelf en onze ketenpartners te elimineren. Maar ook willen we bijdragen aan de bewustwording van dit onderwerp onder kinderen. Daarvoor ontwikkelden we A Better Tomorrow Kids. Maar zoals gezegd richten wij ons niet alleen op ‘milieu’, maar is het onderdeel ‘mens’ net zo belangrijk. ICS Groep neemt graag het voortouw op het gebied van inclusief werkgeverschap.

 

Schoonmaak voor bedrijven met minimaal 30 medewerkers

Als we naar ons reguliere schoonmaakonderhoud kijken zien we dat met name bedrijven met minimaal 30 medewerkers van onze diensten profiteren. Voor een dergelijk groot bedrijf is het verstandig om de schoonmaakdiensten uit te besteden. En aan wie kunt u dat beter doen dan aan ICS schoonmaakbedrijf Wijchen?

Neem gerust contact op met schoonmaakbedrijf Wijchen

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons schoonmaakbedrijf in Wijchen. U vindt ons aan de Einsteinstraat 20 in Wijchen.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk