dienst

Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Onze ervaring in schoonmaakonderhoud

Al meer dan 45 jaar verzorgt ICS dagelijks schoonmaakonderhoud bij meer dan 1.100 klanten in heel Nederland. Dit doen wij in 10 sectoren voor kleine ondernemers tot aan grote multinationals.

Bij ICS weten we dat het ene bedrijf of gebouw het andere niet is. Daarom kijken wij per situatie welk type schoonmaakonderhoud (inspanningsgericht of resultaatgericht) er nodig is en met welke frequentie. Om deze reden hebben wij voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakaanpak.

Reguliere schoonmaak

Hospitality

Overal waar mensen komen, is gastvrijheid de sleutel tot succes. Wij zetten daarom gastgerichte servicemedewerkers in die altijd bereid zijn een stapje extra te doen. Zij beschikken over vaardigheden zoals organiseren, adviseren,  begeleiden en controleren. Het realiseren van een hoge beleving staat in hun werk centraal.

Wij leiden onze medewerkers met ons hospitality-programma ‘Service met een Glimlach’ op tot breed inzetbare Facility Hosts. Dit bestaat uit trainingen, praktijkoefeningen en E-Learning-modules. Zo creëren wij maximale aandacht voor gastvrije dienstverlening voor uw medewerkers, gasten, bezoekers en cliënten.

Waarom? Daarom:

  • Wij zijn een hecht familiebedrijf waarbij de mens voorop staat
  • Wij kennen uw sector, en helpen u innoveren
  • Wij beschikken over landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar
  • Wij zetten in op digitalisering zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen
Reguliere schoonmaak

Datagedreven schoonmaakonderhoud

Onze diensten zijn een verlengstuk van het primaire proces van onze klant. Daarom gebruiken wij beschikbare data uit een gebouw en gegevens vanuit sensoren die ons inzicht geven in ruimtegebruik en dus waar schoonmaak nodig is.

Deze data verwerken wij in ons planningssysteem Optimize® dat wij samen ontwikkeld hebben met de TU Eindhoven. Dit systeem levert automatisch een set gewenste schoonmaakhandelingen op voor onze medewerkers. Hierdoor ontstaat een optimale flow met als resultaat efficiënt schoonmaakonderhoud en een hoge schoonbeleving bij alle eindgebruikers.

Reguliere schoonmaak

Meer dan alleen schoonmaakonderhoud

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Door heel het land verzorgen onze medewerkers schoonmaakonderhoud voor zeer uiteenlopende bedrijven; van kantoren tot stations en van fabrieken tot schoolgebouwen. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud zijn we gespecialiseerd in diverse andere schoonmaakwerkzaamheden, waaronder glas- en gevelreiniging, graffitireiniging en specialistisch vloerenonderhoud. Dit alles onder het motto ‘Samen elke dag beter’, met oog voor slimme processen, aandacht voor onze medewerkers en met de juiste aanpak voor de klant.

ICS aan het woord
"Ik werk al meer dan 30 jaar bij ICS. Als er iemand is die weet hoe ons bedrijf nog écht het familiekarakter heeft bewaard, ben ik dat wel. Zo hebben bijvoorbeeld allebei mijn dochters al bijbaantjes gehad bij ons. Dat kan gewoon. Ik stuur als Rayonmanager in mijn dagelijkse werk de objectleiding aan"
Anne van Heesch
Rayonmanager Zuid-Nederland
2.800
medewerkers
tot uw dienst
45
jaar ervaring
8,7
klanttevredenheid
1.150
tevreden
klanten
ICS belofte

Samen elke dag beter