Sector

Logistiek

Logistiek

Anticiperen op dynamiek

Binnen de logistieke sector is de dagelijkse dynamiek groot. Op distributiecentra bijvoorbeeld is het een komen en gaan van (internationale) leveranciers, afnemers en chauffeurs. Daarom legt ICS in de logistiek qua schoonmaak voor iedere shift de nadruk op schone en veilige entrees, sanitair, looproutes en pauzeruimtes.

Daarnaast zorgen wij dat alle vendingmachines, koffieautomaten en multifunctionals tijdig zijn bijgevuld. En ook voor groenonderhoud, gladheidsbestrijding, sneeuwvrij maken van daken, ongediertebestrijding en catering kunt u bij ons terecht.

Logistiek

We kennen de uitdagingen binnen de logistiek

Facilitaire dienstverlening in de logistieke sector vraagt om weerbare medewerkers die vakwerk leveren. Met minder neemt u geen genoegen, en terecht. Plannen en organiseren doet u met militaire precisie. Wat heeft prioriteit, wat levert het snelst het meest op?

Logistiek is een sector waar veiligheid hoog in het vaandel staat, een van samenwerken en continu verbeteren, van doorpakken en oplossen. Het vraagt om een facilitair partner die meebeweegt met uw dynamiek. Door onze brede jarenlange ervaring in de logistiek bent u hiervoor bij ICS aan het goede adres.

Logistiek

Onze bijdrage aan uw Battle for Talent

De strijd in de logistiek voor kwalitatief goed opgeleid warehouse personeel is enorm groot. Naast arbeidsvoorwaarden worden de secundaire en tertiaire voorwaarden daarom steeds belangrijker. Daarbij horen ook een fijne werkomgeving, leuke collega’s en een goed pakket aan facilitaire voorzieningen om in te werken.

Vanuit ICS leggen we daarom de focus op beleving, en proberen we alle mensen in uw bedrijf iedere dag opnieuw te plezieren met onze dienstverlening. Hiervoor maken wij gebruik van een Checklist Logistiek en meten wij alle doorslaggevende belevingsfactoren tijdens de werkdag van uw medewerkers en leveranciers.

Logistiek

Service met een Glimlach

In de logistiek zijn vele nationaliteiten en culturen werkzaam met allemaal hun eigen gedrag en behoeften. Daarom leiden wij onze medewerkers op tot allround hospitality medewerkers. Zij stellen zich gastgericht op, beantwoorden vragen en zijn altijd bereid een stapje extra te doen.

In ons hospitality-programma Service met een Glimlach leiden wij hen hiervoor op. Het bestaat uit trainingen, praktijkoefeningen en E-Learning. Zo beschikken zij over de juiste vaardigheden en instrumenten om ieder individu te verrassen met excellente service. Zo creëren wij maximale tevredenheid voor iedereen: uw personeel, gasten, bezoekers én onze eigen medewerkers.

Klant aan het woord
"De resultaatgerichte aanpak van ICS op onze sorteercentra Brieven en Pakketten wordt erg gewaardeerd door ons personeel. Het is erg fijn dat de schoonmaakmedewerkers meebewegen met de hectiek binnen ons bedrijf en die dingen doen die echt nodig zijn om ons proces mogelijk te maken”
Annette Vermeulen - Verhagen
Adviseur Facilities PostNL

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk