Catering

Bedrijfscatering

De middagpauze is een belangrijk onderdeel van de werkdag. Het biedt medewerkers een rustmoment. Dit, in combinatie met goed eten en drinken, zorgt ervoor dat zij na de pauze weer vol energie aan hun werkzaamheden kunnen beginnen. We bieden een breed assortiment vól verantwoorde, maar ook vertrouwde keuzes. We ontzorgen u graag met bedrijfscatering op maat.

De pijlers van ons cateringbedrijf

ICS Groep heeft al jaren ervaring als cateraar. Gezellig tafelen staat áltijd centraal. Daarnaast focussen we ons op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Alles is mogelijk. Zo ontzorgen wij u op een optimale manier.

Wist u dat het mogelijk is om binnen ICS Groep verschillende diensten met elkaar te combineren? Breid uw bedrijfscatering bijvoorbeeld uit met vending of schoonmaak. Indien gewenst ontzorgen wij u graag met een allround servicemedewerker.

Onze bedrijfscatering: verantwoord én vertrouwd

Ons cateringbedrijf biedt een uitgebreid assortiment. We adviseren u graag en houden rekening met uw wensen als opdrachtgever. Het aanbod is erg bepalend voor het succes van bedrijfscatering. Ons doel? Dat alle medewerkers van uw bedrijf dagelijks genieten van een maaltijd in het bedrijfsrestaurant. Om dit te bereiken, moet het assortiment goed op orde zijn. Ons aanbod heeft daarom altijd de volgende kenmerken:

 • Duurzaam
 • Eigentijds
 • Streekgebonden
 • Uitnodigend
 • Van goede kwaliteit

Het menu van ons cateringbedrijf

Geen werkdag is hetzelfde. Ons menu ook niet! Eén ding hebben alle producten in ons assortiment wél met elkaar gemeen. Ze worden vers op locatie bereid door een servicemedewerker.

Wat staat er vandaag op het menu? De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen onze bedrijfscatering leveren wij zowel warme als koude gerechten. Elke week staan er verschillende hapjes op het menu. Van overheerlijke salade tot warme gehaktbal. En van verse wrap tot soep van de dag. Uiteraard kunnen we hiervoor ook de benodigde materialen en apparatuur leveren. Leuk om te weten: op maandag serveren we zo min mogelijk vlees. Voor een goede stimulans na het weekend én een vitale start van de week!

Duurzame bedrijfscatering op locatie

Duurzaamheid staat hoog op de prioriteitenlijst van ons cateringbedrijf. Om ons steentje bij te dragen, dringen wij verspillingen zoveel mogelijk terug. Hoe? We denken goed na over het juiste assortiment en bijbehorende hoeveelheden. Doordat we afschrijvingen noteren, hebben we inzichtelijk hoeveel er wordt weggegooid. Indien nodig worden de hoeveelheden direct bijgestuurd. Zo gaan we verspillingen tegen.

Daarnaast maken we zo min mogelijk gebruik van plastic. We gebruiken binnen onze bedrijfscatering veel herbruikbare materialen. Denk aan kartonnen borden, papieren zakken en houten bestek. En dat zónder in te leveren op gebruiksgemak!

Onze catering inzetten voor uw bedrijf?

Wij nemen uw bedrijfscatering graag uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Vraag een offerte aan!

  ICS Groep B.V.

  040 - 2518200
  Le Havre 53
  5627 ST Eindhoven

  Calamiteiten 024 - 6450804

  KvK 17144998
  BTW NL810674932B01