Sector

Onderwijs

Onderwijs
Onderwijs

Het belang van goede schoonmaak op scholen

De ambiance en een frisse uitstraling van uw school zijn medebepalend bij de schoolkeuze van ouders en leerlingen. Daarnaast leidt een goede schoonmaak op scholen tot betere prestaties van álle gebouwgebruikers. Van basisscholen tot aan universiteiten.

Onderwijsinstellingen kiezen voor de decennialange expertise van ICS op het gebied van scholenschoonmaak en onze efficiënte werkwijze. Die wordt o.a. gekenmerkt door focus op minimale verstoring van het onderwijs, het zijn van de ogen en oren van de conciërge of facilitair manager en proactief inspelen op evenementen.

ICS wil elke dag een stapje beter en biedt met Operational Excellence het onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de schoonmaak van scholen.

Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs

Samen
elke dag beter

Net als in het onderwijs zijn we bij ICS elke dag bezig met het overbrengen van kennis en vaardigheden. We dagen onze mensen uit om samen elke dag beter te worden en eigenaarschap te nemen voor hun werk bij onze opdrachtgever.

Wij ondersteunen hen hierbij door een individueel opleidingsprogramma aan te bieden in de ICS Academy, zo leren zij alle ins en outs van de schoonmaak op scholen. Maar ook door intensieve begeleiding op de werkvloer vanuit onze betrokken leidinggevenden, die oog hebben voor de werkdruk, ergonomische materialen ter beschikking stellen en aandacht hebben voor het persoonlijk welzijn van ieder individu.

Onderwijs

Efficiency en hygiëne in balans

De budgetten in het onderwijs staan onder druk. Een goede balans tussen efficiency en hygiëne is daarom essentieel bij de schoonmaak van een school. ICS draagt daar actief aan bij door continu bezig te zijn met het efficiënt inrichten van haar processen. Dit doen wij samen met onze vakgeschoolde medewerkers, want zij maken het verschil.

Met behulp van het ICS Continu Verbeterprogramma brengen wij verspillingen, die ontstaan bij het schoonmaken op uw school, in kaart en elimineren deze in verbeter- en optimalisatieprojecten. Hierdoor zijn wij in staat om te anticiperen in plaats van reageren en borgen wij binnen het beschikbare budget een dienstverlening van het hoogste niveau. Onze medewerkers krijgen bovendien meer plezier in hun werk en leveren kwalitatief beter werk in minder tijd. Oftewel, een win-win!

Onderwijs

Het uitwisselen van kennis en kunde

Wij beseffen ons dat we leven in een dynamische wereld waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Onderwijs is hierop geen uitzondering. De behoefte aan meer aandacht voor beleving, efficiency en duurzaamheid neemt toe. Dit vraagt om vernieuwende ideeën die hier invulling aan geven. ICS gaat graag in de lead voor het realiseren van een optimale, efficiënte en duurzame wijze van scholenschoonmaak.

Het liefst doen we dit samen, samen met de onderwijsinstelling, de studenten en leerlingen en andere facilitaire contractpartners. Dit kunnen experimenten zijn, denk aan robotica, nieuwe apps, maar ook implementatie van technieken en methodes die wij al bij andere opdrachtgevers met succes hebben doorgevoerd. Zo geven wij samen invulling aan: elke dag beter!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk