dienst

Specialistische schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Onze specialisten

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden levert ICS specialistische dienstverlening. Denk hierbij aan graffiti-reiniging, glas- en gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging en bouw- en opleverschoonmaak.

Voor ieder onderdeel beschikken wij over eigen specialisten die beschikken over de vereiste opleidingen, kennis en vaardigheden.

Specialistische schoonmaak

Graffitireiniging

Voor de meeste mensen is het een onaangename verrassing: de gevel of muur is beklad met graffiti of aanplak. Gelukkig zijn er de specialisten van ICS die de tag of de wildplak snel en vakkundig verwijderen zonder verdere schade aan de ondergrond of voor het milieu.

Onze graffitispecialisten zijn volledig opgeleid en kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van reinigingstechnieken. Zij staan 24/7 voor u klaar om uw eigendommen weer in de gewenste staat terug te brengen.

Ook voor het aanbrengen van een anti-graffiticoating kunt u bij ons terecht. De coating voorkomt niet dat er een tag wordt gezet, maar maakt het verwijderen daarvan veel eenvoudiger (en dus goedkoper). Bovendien vermindert het de kans op blijvende schade aan uw eigendommen.

Specialistische schoonmaak

Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging dragen bij aan een schone, frisse en representatieve uitstraling van uw pand. De specialisten van ICS reinigen uw ramen, kozijnen en gevels op een professionele en veilige manier.

Indien nodig worden tevens de bereikbaarheidsvoorzieningen zoals steigers en hoogwerkers verzorgd. Alle beurten voeren wij uit op basis van een vooraf met u afgesproken jaarkalender. Maar ook voor eenmalige klussen kunt u bij onze specialisten terecht.

Specialistische schoonmaak

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de uitstraling van uw gebouw. Vooral wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast. De vloerspecialisten van ICS zorgen ervoor dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc, linoleum of tegels.

Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per type vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodieke reiniging nodig. Hierbij hanteren we uiteraard de meest duurzame methodes die het milieu niet schaden.

Specialistische schoonmaak

Dieptereiniging

ICS voert professioneel dieptereiniging en desinfectie uit van onder andere keukens, kantines, omkleedruimten en sanitair. Voor optimale hygiëne is enkel dagelijks schoonmaken immers niet altijd voldoende. Een periodieke grondige dieptereiniging of desinfectie verwijdert genesteld vuil en bacteriën op moeilijk bereikbare plekken.

Wij hanteren hierbij verschillende methodes zoals stoomreiniging, schuimreiniging, via hoge / lage druk of handmatig volledig afnemen van alle contactvlakken/elementen.

Bouw- en opleveringsschoonmaak | ICS Groep
Specialistische schoonmaak

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Wenst u een schone start na een renovatie, verbouwing of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie? De specialisten van ICS staan voor u klaar. Zij beschikken over alle benodigde opleidingen, ervaring en juiste materialen en middelen om uw pand schoon op te leveren.

Ook voor extra schoonmaak na de inhuizing kunt u bij ons terecht.

Waarom? Daarom:

  • Wij zijn een hecht familiebedrijf waarbij de mens voorop staat
  • Wij kennen uw sector, en helpen u innoveren
  • Wij beschikken over landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar
  • Wij zetten in op digitalisering zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op

Wij nemen uw specialistische schoonmaak graag uit handen. Van graffitireiniging tot vloeronderhoud. Voor ieder onderdeel hebben wij de geschikte specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

ICS aan het woord
"Als je eens wist hoeveel kilo drinkbekers, chipszakken en andere verpakkingen we bij een popfestival met ons team na afloop van de vloer opvissen. Bij het sanitair voeren we tussendoor vaak wel tien rondes uit. En we nemen het buitenterrein ook altijd mee, zodat omwonenden geen hinder ondervinden van het feestje"
Jan Hurkmans
Manager Specialistische Reiniging
2.800
medewerkers
tot uw dienst
45
jaar ervaring
8,7
klanttevredenheid
1.150
tevreden
klanten
ICS belofte

Samen elke dag beter