Specialistische reiniging

Dieptereiniging

Soms is het nodig om een ruimte écht goed te reinigen. Niet enkel met een doek en dweil, maar een grondige dieptereiniging. In dat geval staan onze specialisten staan voor u klaar.

Gespecialiseerd in dieptereiniging

Onze specialisten zijn expert op het gebied van dieptereiniging en desinfectie. Of het nu gaat om keukens, kantines, kleedruimtes of sanitair; wij zorgen voor optimale hygiëne. En dat gaat verder dan enkel dagelijks schoonmaken. Tijdens een dieptereiniging richten we ons op het verwijderen van ernstige of hardnekkige vervuiling en het doden van bacteriën (op moeilijk bereikbare plekken).

Hoe pakken we dat aan?

Stoom is onze beste vriend. En de grootste vijand van bacteriën. In onze aanpak maken we daar dan ook veelvuldig gebruik van. In sanitaire ruimtes reinigen we bijvoorbeeld de toiletten met een goede ontkalker in combinatie met stoom. Ook de wanden en voegen behandelen we met stoom en borstels. Muren zetten we in de was met een washroom cleaner en een handborstel. Alle wanden spoelen we vervolgens af, waarna ze streeploos opdrogen. De vloeren vergeten we natuurlijk ook niet; die schrobben we na met een machine. Elke ruimte is natuurlijk anders. We hanteren altijd een aanpak die het beste is voor uw ruimte. Stoomreiniging, schuimreiniging, hoge- en lagedrukreiniging en het volledig afnemen van alle contactvlakken en elementen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Waarom dieptereiniging?

Reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn niet altijd voldoende. Als het gaat om ernstige en hardnekkige vervuiling, is vaak dieptereiniging nodig. De oppervlakken worden daarmee grondig gereinigd en bacteriën gedood. Kortom, na dieptereiniging is een ruimte weer hygiënisch. Sanitaire ruimten die veelvuldig gebruikt worden, kunt u het beste voorzien van periodieke dieptereiniging. Dit is niet alleen schoner, maar ook gezonder. En de ruimte is daardoor ook makkelijker bij te houden door de interieurverzorger.

Milieuvriendelijke dieptereiniging

Hygiëne en gezondheid vinden we heel belangrijk, net als het milieu. Daarom beperken we het gebruik van schadelijke middelen, gaan we verspilling tegen en kopen we milieubewust in. Zo is uw ruimte hygiënisch schoon, zonder dat we daarbij het milieu schaden. Ideaal, toch?

Dieptereiniging door ICS Groep

Wilt u meer weten over onze methodes voor dieptereiniging? Of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

Vraag offerte aan!

Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg

  ICS Groep B.V.

  040 - 2518200
  Le Havre 53
  5627 ST Eindhoven

  Calamiteiten 024 - 6450804

  KvK 17144998
  BTW NL810674932B01