Specialistische reiniging

Graffitireiniging

Graffiti verwijderen van uw pand, hekwerk, parkeerterrein of viaduct? Onze specialisten staan voor u klaar. Zij weten precies hoe ze graffiti moeten verwijderen, op welke ondergrond het ook zit. Binnen no-time is de graffiti verwijderd en uw eigendom weer zo goed als nieuw. En dat doen we op een duurzame en milieuverantwoordelijke manier.

Graffiti verwijderen: milieuvriendelijk én efficiënt

Milieuvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Zo ook wanneer het gaat om graffitireiniging. Hoe we dat realiseren? Allereerst werken we zo veel mogelijk zonder chemicaliën en verwijderen we graffiti door middel van hogedruk en warm water. Zijn chemicaliën wel nodig, dan gebruiken we biologisch afbreekbare middelen. Daarnaast dekken we de werkplek volledig af met absorberende matten, zodat er geen chemicaliën in het milieu terechtkomen. de graffiti niet volledig verwijderd worden? Dan schilderen we de graffiti over en herstellen we eventueel de anti-graffiti coating.

Innovatieve graffitireiniging

Ons Continuous Improvement Team volgt alle trends en innovaties op de voet. Wanneer er interessante innovaties zijn op het gebied van graffitireiniging, testen we dit uitvoerig en nauwkeurig zodat we hiermee aan de slag kunnen! Ons gediplomeerde personeel wordt bijgeschoold én voorzien van werkbussen met de meest moderne technologische middelen. Zo gaan we efficiënt en effectief te werk.

Graffitipreventie met een anti-graffiti coating

Wanneer u vaak te maken hebt met graffiti, kunt u ook kiezen voor een anti-graffiti coating. Deze coating voorkomt blijvende schade aan de ondergrond en maakt het makkelijker om graffiti te verwijderen. Onze coatings zijn op waterbasis en volledig biologisch afbreekbaar. Wel zo prettig.

Naast het aanbrengen van een anti-graffiti coating, zijn er nog meer manieren om te voorkomen dat uw eigendommen bespoten worden. Allereerst is het slim de graffiti snel te verwijderen; zo wordt de “kunstenaar” ontmoedigd om het nogmaals te doen. Ook het plaatsen van planten en struiken kan bijdragen aan graffitipreventie.

Wist u dat…?

Wij gaan innovatief, milieuvriendelijk en efficiënt te werk als het aankomt op graffitireiniging. Dat heeft u inmiddels gelezen. Maar, wist ook u dat…

 • We gemeentes de mogelijkheid bieden om voor hen te schouwen? Onze specialisten rijden de gemeente rond om te zien of er ergens graffiti aanwezig is. Wanneer dit geconstateerd wordt, kan het direct worden verwijderd. Dat scheelt tijd én CO2-uistoot!
 • Wij graag meedenken op het gebied van Social Return On Investment? Zo bekijken we of personen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet kunnne worden voor het verwijderen van graffiti en/of schouwen. Deze personen volgen hiervoor onze opleiding “Harrie Helpt”. Ook stellen wij budget beschikbaar voor een opleiding schoonmaakonderhoud, waardoor deze personen kunnen instromen in onze regulieren schoonmaaktak.
 • We handige systemen hebben om inzicht te krijgen in de voortgang? Hiervoor hebben we een SharePoint platform ingericht. Hierop kunnen de productielijsten en de voor en na foto’s worden geplaatst. Zo hebt u real-time inzicht in de voortgang van de graffitireiniging.

Graffiti laten verwijderen door ICS?

Zijn uw muren bespoten en wilt u dat het zo snel mogelijk verwijderd wordt? De specialisten van ICS staan voor u klaar. Vraag direct een offerte aan en binnen no-time komen wij de graffiti verwijderen!

Neem contact met ons op!

  ICS Groep B.V.

  040 - 2518200
  Le Havre 53
  5627 ST Eindhoven

  Calamiteiten 024 - 6450804

  KvK 17144998
  BTW NL810674932B01