Specialistische reiniging

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is veel meer dan stofzuigen en dweilen alleen. Onze specialisten vertellen u daar graag meer over.

De voordelen van specialistisch vloeronderhoud

Onze medewerkers weten precies hoe ze uw vloer moeten behandelen en onderhouden. Van een houten vloer tot een linoleum vloer; onze specialisten weten raad met elk materiaal. Ook kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud van tapijt. Specialistisch vloeronderhoud levert u heel wat voordelen op:

  • U gaat slijtage tegen. Wordt de vloer dagelijks zwaar belast? Dan is periodiek onderhoud erg belangrijk als onderdeel van preventie. Zo gaat de vloer langer mee én blijft deze er mooi uitzien!
  • Een schone vloer zorgt voor een positieve beleving en een goede uitstraling van het gebouw.

Specialistisch onderhoud voor iedere vloer

Iedere vloer moet op een andere manier onderhouden worden. Daarom kiest u voor specialistisch vloeronderhoud. Hoe wij dat aanpakken?

Onderhoud van een linoleum vloer

Een linoleum of maroleum vloer is voorzien van een waslaag die beschermt tegen beschadigingen. Na verloop van tijd slijt deze waslaag, zeker op de intensief gebruikte plekken. Wij bieden mogelijkheden voor het dagelijks en periodiek onderhoud van linoleum vloeren, maar kunnen ook beschadigingen aan (de waslaag) van uw vloer herstellen en beschermende waslagen aanbrengen. We adviseren u graag over de beste aanpak voor uw vloer.

Onderhoud van een PVC vloer

Gaat het om een kunststof of PVC vloer? Dagelijks onderhoud en reinigen zijn dan geen hogere wiskunde; de vloer kan vochtig gereinigd worden met een vloerreiniger. Is uw vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt? Dan helpen we u daar graag mee.

Onderhoud van tapijt

We raden aan om uw tapijt jaarlijks grondig te reinigen. Wij maken hiervoor gebruik van de Bonnet-reinigingsmethode. Hierbij vernevelen we reinigingsvloeistof boven het tapijt. Vervolgens wordt het tapijt behandeld met wollen, katoenen of microvezelschijven. Zo wordt al het vuil geabsorbeerd en is uw tapijt weer helemaal schoon.

Onderhoud van harde vloeren

Heeft u een vloer van beton, plavuis, Flotex of een andere harde vloer? Dan merkt u misschien wel dat vuil na verloop van tijd in open delen trekt en niet makkelijk meer te verwijderen is. Met onze apparatuur kunnen we deze vervuiling wél verwijderen. Vervolgens schrobben we de vloer en ziet deze er weer uit als nieuw.

Onderhoud van een houten vloer

Om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht, is een beschermlaag essentieel. Bij het onderhoud van uw houten vloer gebruiken we drie lagen, zodat de mooie kleur en glans van uw vloer behouden blijven.

Neem contact met ons op voor specialistisch vloeronderhoud!

Kortom, wat voor vloer u ook heeft liggen, u kunt bij ons terecht voor specialistisch vloeronderhoud. Onze specialisten gaan de uitdaging graag aan. Vraag direct een offerte aan en wij gaan aan de slag!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk