Sector

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Onze bijdrage aan écht thuiskomen

Een schone, veilige en gezonde leefomgeving maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Tussen best tevreden en gelukkig zonder reserve. Een entree als een ontvangst met open armen, schone gangen die je glimmend toelachen en een goede verlichting die je een gevoel van veiligheid geven.

Dat maakt het verschil; en niet zo’n beetje ook. Daarom zet ICS servicegerichte en gemotiveerde medewerkers in die oog hebben voor detail, aanspreekpunt zijn voor bewoners en eigenaarschap nemen over uw wooncomplex.

Woningcorporaties
Woningcorporaties
Woningcorporaties

Resultaatgerichte aanpak

De medewerkers van ICS zijn de ogen en oren van uw huismeester of gebiedsbeheerder. Wij focussen ons op de eyecatchers zoals in het oog springende verstoringen en handelen daar direct naar.

En we leggen dit voor u vast in een kosteloos FMIS, zodat u altijd overzicht behoudt over onze ureninzet versus uw budget. Hierbij laten we een vast repeterend schoonmaakprogramma los en is een vooraf afgesproken reinheidsniveau op álle elementen leidend.

Woningcorporaties
Woningcorporaties

Oog voor de omgeving

Bij onze dienstverlening kijken wij ook naar verstoringen rondom het gebouw. Zijn er bijvoorbeeld (voldoende) afvalbakken en worden deze wel tijdig geleegd? Of woekert er onkruid rondom de entree?  Is de verlichting wel in orde?

Onze mensen leggen al deze bevindingen vast in ons FMIS Leviy, waartoe wij onze klanten kosteloos toegang verschaffen. Vervolgens stellen wij een adviesrapport op en overleggen wij met de locatiemanager en/of bewonerscommissie hoe we deze aandachtspunten bij de bron kunnen aanpakken.

Klant aan het woord
"Ontzorging, kwaliteit, veiligheid en communicatie zijn de sleutelwoorden voor de samenwerking met ICS. Daarnaast vinden wij een goede balans tussen kwaliteit en kosten erg belangrijk. Doelstellingen die hand in hand gaan met de drie pijlers van ICS Groep: kostenbesparing en medewerkers- en klanttevredenheid"
Harm van der Veen
Inkoper Wooninc

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk