Sector

Events

Events

Wij staan
24/7 voor u klaar

Het organiseren van een evenement is een complexe maar vaak ook dankbare klus. Of u nu een sportevenement organiseert, een workshop, congres, bedrijfsfeest, muziekevent of symposium. Er komt hierbij veel kijken.

Daarom is het fijn als u sommige zaken uit handen kunt geven aan een eventspecialist. Denk hierbij aan catering, afvalbeheer, schoonmaak, hospitality services en beheren van sanitaire voorzieningen. Hiervoor bent u bij ICS aan het goede adres!

Wij bieden volledige ontzorging
Wij bieden volledige ontzorging
Wij bieden volledige ontzorging
Wij bieden volledige ontzorging
Events

Wij bieden
volledige ontzorging

Veel evenemententerreinen liggen in of naast recreatiegebieden. Hier gelden vaak hoge reinheidsnormen waar streng op wordt gecontroleerd. Dat geldt voor allerlei soorten evenementen: kleine en grote dancefeesten, de plaatselijke kermis, tennis en paardensport, vakbeurzen en exclusieve evenementen. ICS zorgt daarom voor schone terreinen, inclusief het buitengebied.

ICS zorgt met een vast team schoonmaakmedewerkers dat uw eventterrein voor, tijdens en na het evenement opgeruimd en schoon is. Maar we kunnen meer,  zoals voorzien in toiletunits en -diensten, afvalvoorzieningen en -verwerking, de levering van sanitaire supplies en het leveren van Facility Hosts die optreden als gastheer of gastvrouw tijdens uw evenement.

Events

Oog voor het milieu

Bij ICS staat, net als bij de organisatoren van veel evenementen, duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij beschikken over ISO 14001, CO2 Presentatieladder Niveau 3 en de werkwijze conform ISO 26000 richtlijnen.

In de praktijk ziet u dit terug, bijvoorbeeld in het toepassen van recyclebare kartonnen afvalbakken, het slim uitzetten van looproutes om zwerfafval in de omgeving te voorkomen, het gebruik van 100% milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en 100% Cradle to Cradle (C2C) materialen en middelen.

Afvaleilanden voor gescheiden inzameling
Afvaleilanden voor gescheiden inzameling
Afvaleilanden voor gescheiden inzameling
Afvaleilanden voor gescheiden inzameling
Events

Afvaleilanden
voor gescheiden
inzameling

Etensresten, plastic bordjes, en papieren trays zijn de meest voorkomende afvalstromen op een evenement. U wilt niet dat al het afval op de grond beland en de ervaring van de bezoekers negatief uitvalt.

De bezoekers stimuleren om het afval in de daarvoor bestemde afvalcontainers te deponeren, is voor de evenementenorganisatie vaak een hele uitdaging. ICS biedt hiervoor een eigen ontwikkeld afvaleiland dat bezoekers stimuleert hun afval te scheiden (papier, plastic, rest).

Klant aan het woord
"Al 25 jaar werken we samen met de specialisten van ICS om ons evenement netjes te houden voor onze bezoekers. Het komt eigenlijk altijd goed, het draaiboek kunnen ze na al die jaren dromen"
Marcel Mingers
CEO en Creative Director

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk