Sector

Kantoren

Kantoren
Kantoren

Beleving
staat voorop

Bij ICS geloven we al meer dan 45 jaar dat een schone en gezonde werkomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Dat doen we volgens het work journey-principe: welke route legt iemand af in een kantoor? En welke diensten en gedrag van onze medewerkers dragen bij aan die beleving?

Van een frisse entree en een gastvrije ontvangst, een gezonde maaltijd en een schone werkplek, tot aan de lekkere koffie en thee op een fijne ontmoetingsplek. Slim en efficiënt. En dat samen met onze facilitaire ketenpartners. Zo werken wij: Samen elke dag beter!

Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren

Maak kennis met onze Facility Host

Zoekt u een breed inzetbare medewerker met verstand van hygiëne én beleving? Die gastvrijheid en proactiviteit als tweede natuur heeft? Doe dan een beroep op de Facility Host van ICS . Zij  is naast schoonmaak verantwoordelijk voor tal van servicewerkzaamheden. Zoals gestroomlijnde vergaderservices, vriendelijke ontvangst van gasten, nette bediening en dergelijke.

Daarnaast ondersteunt zij bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van meldingen.  Oftewel, een breed inzetbare gastvrije servicemedewerker die direct in contact komt met u, uw medewerkers en uw gasten. Alle Facility Hosts van ICS volgen in de ICS Academy het hospitalityprogramma Service met een Glimlach.

Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren

Optimize, onze oplossing voor datagestuurde dienstverlening

Het eerste hightech facilitaire bedrijf ter wereld, dát is onze stip aan de horizon! Hierbij zijn wij opinieleider met betrekking tot het gebruik van de aanwezige databronnen in het gebouw.  Deze vullen wij aan met gegevens van bewegingssensoren om de soft services zo in te plannen dat zij optimaal kosteneffectief zijn en de kwaliteit opleveren die onze klant voor ogen heeft.

Een voorbeeld: Sensoren (op bijvoorbeeld de toegangsdeuren) brengen ruimtegebruik in kaart, waarop wij de optimale looproutes bepalen en intensiteit en frequentie van onze diensten afstemmen.

Kantoren

Waardecreatie in de volle breedte van de facilitaire keten

ICS gelooft in de kracht van het maken van verbindingen tussen de verschillende ketenpartners bij onze opdrachtgever. Iedere schakel brengt immers specifieke kennis en ervaring met zich mee. Door dit samen te brengen in een facilitaire coalitie, neemt de waardecreatie voor de klant exponentieel toe.

Samen werken we business cases uit, bijvoorbeeld voor het realiseren van extra efficiency, een duurzame bedrijfsvoering of verhogen van de klant- en medewerkerstevredenheid.

Klant aan het woord
"Samen willen we Zuid-Holland elke dag beter maken. We hebben de ambitie om ook onze bedrijfsvoering en facilitaire activiteiten zo duurzaam en circulair mogelijk in te richten. Steeds vaker zijn dit ook onderwerpen van gesprek met ICS om te kijken in hoeverre zij daar een rol in kunnen spelen. Samen kijken en denken we hierin vooruit!”
Laudi van den Dijkgraaff
Contractmanager Huisvesting en Vastgoed Provincie Zuid-Holland

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk