Sector

Medisch specialistische zorg (Cure)

Medisch specialistische zorg

U de zorg,
wij de facilitaire
ondersteuning

Als medisch specialist wilt u doen wat het allerbelangrijkst is: het verlenen van hoogwaardige medische zorg. Daarbij wilt u kunnen rekenen op een partner die u op facilitair gebied volledig ontzorgt.

De medewerkers van Zorg & Welzijn helpen u graag waar ze kunnen. Van schoonmaak tot catering, van handymandiensten tot ontvangst bij de receptie. Zowel voor enkelvoudige diensten als voor een integrale aanpak kunt u bij ICS terecht.

Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg

Datagestuurd werken

Onze diensten zijn een verlengstuk van de zorg. Data vanuit sensoren geven ons inzicht in wat er van ons wordt gevraagd. Is bijvoorbeeld een patiënt ontslagen, dan krijgen wij een melding dat het bed klaar is voor een grondige schoonmaakbeurt. Heeft de patiënt trek in een gezonde maaltijd, dan maken wij die klaar.

Voor elk onderdeel geven we via een app de melding terug als het gereed is, zodat u zicht houdt op het totale proces. Met andere woorden, er ontstaat optimale flow doordat wij samen met u de dienstverlening efficiënt hebben ingericht.

Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg

De Care Taker
als spin in het web

Zoekt u een breed inzetbare medewerker met verstand van hygiëne én beleving? Die gastvrijheid en proactiviteit als tweede natuur heeft? Die uw patiënt op zijn gemak stelt en vragen netjes beantwoordt? Doe dan een beroep op de Care Takers van ICS. Naast schoonmaak zijn zij verantwoordelijk voor tal van servicewerkzaamheden. Zoals een kopje koffie bij binnenkomst, verzorgen van maaltijden en het opmaken van het bed. Daarnaast ondersteunen zij bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van meldingen.

Oftewel, breed inzetbare gastvrije servicemedewerkers die direct in contact komen met uw medewerkers en patiënten. Alle Care Takers van ICS volgen, naast vakinhoudelijke opleidingen,  in de ICS Academy het hospitalityprogramma Service met een Glimlach.

Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg

Gecertificeerde medewerkers

ICS zorgt voor een hygiënische werkomgeving, van de OK tot aan de wachtruimte voor uw patiënt. Dit voeren wij uit met gecertificeerd personeel en zonder uitzendkrachten.

Voor opvang van ziekte en verlof staat een team van vaste volledig opgeleide invalkrachten klaar. De continuïteit van hygiëne in uw primaire proces is hiermee altijd gegarandeerd.

Klant aan het woord
"ICS heeft aangetoond dat het competent is om een lastige klus als de schoonmaak bij ViaSana aan te kunnen en om in deze interessante maar moeilijke omgeving te werken. Daarbij is ICS een pro-actief bedrijf, bijvoorbeeld door hun ongevraagde advies als zaken beter of slimmer kunnen. Hun goede teamleiders en enthousiaste
schoonmaakmedewerkers maken hierbij het verschil”
Paul Kruijsen
Algemeen Directeur ViaSana

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk