Over ons

Missie & visie

Visie
Onze
uitgangspunten
1.
Verhogen klanttevredenheid
2.
Verhogen medewerkerstevredenheid
3.
Verlagen van integrale kosten
Swipe
Over ons

Onze visie

Alleen het leveren van een enkele dienst is niet meer genoeg. Bij ICS Groep geloven we erin dat het verbinden van facilitaire diensten leidt tot realiseren van minder verspillingen, financiële synergie en een optimale klanttevredenheid. Daarom bieden wij een breed palet aan soft services aan en werken wij actief samen met de ketenpartners van onze opdrachtgevers.

Altijd de beste willen zijn zit in ons DNA. Op geheel eigen wijze verleggen wij grenzen in het facilitaire landschap. Door onze diversiteit aan bedrijven hebben we veel facilitaire diensten in huis. We leveren maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match met de strategische doelstellingen van onze opdrachtgever.

Over ons

Onze missie

ICS Groep gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers een prettige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren.

Ons doel:

Het realiseren van een fantastische plek om te werken en leven voor onze mensen, onze ketenpartners en onze opdrachtgevers. Nu én voor onze toekomstige generaties!

Medisch specialistische zorg
Medisch specialistische zorg
Over ons

Onze waarden

We zijn één familie:
Voor elkaar zorgen  – Niemand aan de zijlijn – Verantwoorde werkdruk – Persoonlijke aandacht – Korte lijnen – Hoge betrokkenheid

We investeren in ontplooiing:
Elkaar uitdagen – Schoonmaak is fun! – Podium voor talent – Creëren zelfredzaamheid – Opleiden – Invullen persoonlijke ambities – Stimuleren ondernemerschap en eigenaarschap

We blijven continu verbeteren:
Iedere dag opnieuw – In alle lagen – Gezonde competitie – Focus op proces – Slagvaardig acteren – Efficiënt en doelgericht handelen – Signaleren van kansen en bedreigingen – Oog hebben voor detail

We werken samen:
Passie voor ons werk – In de lead – Ondernemerschap – Durven investeren in partnership

ICS aan het woord
"Ik mag dit mooie bedrijf leiden, samen met mijn compagnon William. Ik ben trots op de woorden van medewerkers die zeggen dat ze ons bedrijf nog echt als een familiebedrijf ervaren. Maar het klopt ook echt. Mensen kunnen altijd bij ons binnenlopen, we kennen elkaar en we kennen geen bureaucratie"
Bart van der Sluijs
Algemeen Directeur