Sector

Openbaar vervoer

Openbaar Vervoer

Schoon,
heel en veilig

Een schone, hele en veilige omgeving is essentieel voor een comfortabele reis. Niemand voelt zicht immers prettig in een vervuilde bus waar kruimels op de stoelen liggen of op een station waar door losliggend vuil sprake is van valgevaar. Daarom staan de vakkundige schoonmaakmedewerkers van ICS 24/7 voor heel reizend Nederland klaar.

Met ICS kunt u rekenen op een effectieve en servicegerichte dienstverlening. Wij zijn de ogen en oren van onze klant en melden onveilige situaties en molest. Immers, samen met onze klant en ketenpartners willen we iedere dag beter voor uw reizigers en medewerkers.

Openbaar Vervoer

Onze visie op het OV

ICS focust zich op de totale schoonmaak voor rollend materieel, stations, haltes, eindpunten, vervoer te water en airport services. Met ICS heeft u een partner die haar processen snel, creatief en flexibel organiseert én die in staat is deze snel van de ‘tekentafel’ te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Wij maken het verschil. En dat is niet omdat wij alles anders doen, maar wel omdat we het anders benaderen: 100% focus op de reizigers, OV-medewerkers én ons personeel, in combinatie met totale procesbeheersing, met als resultaat: operational excellence; dat is waar het om draait!

Openbaar Vervoer

De reiziger centraal

Voor ICS betekent operational excellence in het OV onze focus op een sociaal HR-beleid, veiligheid, kwaliteit, communicatie en implementatie. Deze optelsom resulteert in hygiëne en reizigersbeleving van het hoogst mogelijke niveau. De basis van onze dienstverlening begint bij onze medewerkers. Zij signaleren, informeren en verzorgen met als doel de reiziger zo welkom mogelijk te laten voelen.

De reiziger is de hoofdrolspeler, dat staat vast. Maar dé reiziger bestaat niet, want zij zijn allemaal anders. Voor het realiseren van de optimale klantreis betrekken wij daarom hun wensen graag bij de inrichting van onze dienstverlening.

Openbaar Vervoer

Outcomegericht schoonmaken

Van oudsher wordt er nog vaak schoongemaakt op basis van een vast werkprogramma. Wij vinden dat deze werkwijze onvoldoende tot geen rekening houdt met specifieke kenmerken van de omgeving; type reiziger, dagelijkse dynamiek en bijzonderheden zoals seizoenen, evenementen en verbouwingen.

Bij outcomegericht schoonmaken staat het resultaat centraal, waarbij wij per situatie het optimale programma opstellen. Deze maatwerkaanpak draagt bij aan een verhoogde kwaliteitsbeleving en servicegerichtheid, het stimuleert ons vakmanschap, ondernemerschap en verhoogt het werkgeluk van uw personeel én onze medewerkers.

Klant aan het woord
“Keolis is zeer te spreken over de wijze waarop ICS met haar personeel omgaat. Overgenomen medewerkers waren voorheen deels ontevreden. Door goede communicatie over wederzijdse verwachtingen en transparantie over het nieuwe arbeidscontract zijn de medewerkers na de overname veel gemotiveerder en dat zien we terug op de werkvloer”
Marc Cuppes
Logistiek Manager Keolis

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk