Bouw- en opleveringsschoonmaak | ICS Groep
Specialistische schoonmaak

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Bouwprojecten, verbouwingen en renovaties gaan vaak gepaard met stress. Wij nemen graag een stukje van deze stress weg door onze specialisten de zorg te laten dragen voor de volledige bouw- en opleveringsschoonmaak. Zij beschikken over de benodigde opleidingen, ervaring én juiste materialen om uw pand schoon op te leveren.

Een frisse start met bouwschoonmaak

Is de bouw of verbouwing afgerond? Onze specialisten verzorgen graag de volledige schoonmaak. Hierbij richten we ons voornamelijk op de binnenzijde van het pand. We verdelen onze werkzaamheden onder in bouwschoonmaak en opleverschoonmaak:

  • Bouwschoonmaak: de eerste, grove schoonmaak nadat de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.
  • Opleverschoonmaak: het gebruiksklaar schoonmaken na afronding van de bouwschoonmaak.

Opleveringsschoonmaak: de puntjes op de i

Natuurlijk moet je pand bij oplevering tiptop in orde zijn. Tijdens de opleveringsschoonmaak wordt  de laatste hand gelegd aan de renovatie of verbouwing, zodat er een frisse start gemaakt kan worden in het nieuwe of verbouwde pand. Ons ervaren, gespecialiseerde team verwijdert graag alle sporen die de verbouwing heeft achtergelaten. Hierbij nemen wij alles mee; van het stof- en vlekvrij maken van meubels tot een volledige reinigingsbeurt van het sanitair. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Werkzaamheden van A tot Z

Ons personeel heeft de juiste papieren en zet alles op alles om iedere ruimte na een bouwproject succesvol op te leveren. Onze bouw- en opleverschoonmaak bestaat dan ook uit een tal van activiteiten, zoals:

  • Gevel- en separatieglas wassen en ontdoen van kit, lijmresten en stickers
  • Deuren, kozijnen en wanden stof- en vlekvrij maken
  • Meubels en kasten in- en uitwendig reinigen
  • Lichtschakelaars en wandcontactdozen stof- en vlekvrij maken
  • Brandbluskasten in- en uitwendig reinigen
  • Cementsluier verwijderen van vloer- en wandtegels
  • Grondig reinigen van sanitaire ruimten (toiletten, wastafels en douches)

Richtlijnen bij bouw- en opleveringsschoonmaak

Natuurlijk moet uw pand bij oplevering schoon zijn. Veiligheid is echter net zo belangrijk. Wij nemen daarom de nodige maatregelen om onze bouw- en opleveringsschoonmaak veilig te laten verlopen. Zo zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en stellen wij het dragen van een veiligheidshelm en veiligheidsschoenen verplicht. Daarnaast wordt de kennis van onze medewerkers met betrekking tot gevarensymbolen en regels op de bouwplaats regelmatig getoetst.

Aanvullende service

Naast bouwschoonmaak ondersteunen we ook bij het zien van gebreken. Tijdens onze werkzaamheden reinigen we natuurlijk veel oppervlakken grondig. Hierdoor constateren we  regelmatig gebreken die anders niet worden gezien. Denk aan barsten in of krassen op nieuwe toiletpotten, tegels en ramen, maar ook aan beschadigingen aan deuren of kozijnen. Zo is de kans klein dat er iets over het hoofd wordt gezien en kunnen gebreken spoedig worden hersteld. Kortom, de perfecte oplevering is binnen handbereik.

Bouw- en opleveringsschoonmaak inzetten voor uw bedrijf?

Ons personeel ontzorgt u graag. Volledig afgestemd op uw bouwproject en wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan. Wij nemen de bouw- en opleverschoonmaak graag uit handen.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk