dienst

Catering

Catering

Bedrijfscatering

Goed eten en drinken is een beleving en emotie. In onze bedrijfscatering kennen we dan ook gezellige bedrijfsrestaurants en sfeervolle kantines. Het is voor veel medewerkers een rustmoment op de dag en wij kunnen de hoge verwachtingen die daarbij horen waarmaken.

Het begint met een aanbod dat past bij onze opdrachtgever. Of het nu kantoorpersoneel is of de medewerkers op de werkvloer; geen werkdag is hetzelfde! Ditzelfde geldt ook voor ons assortiment. ICS verzorgt graag dagelijks een passend en gevarieerd aanbod waar iedereen uit kan kiezen; van gezonde voeding tot de vertrouwde snacks.

Catering

Banqueting

ICS verzorgt niet alleen lunches voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij verzorgen ook de catering rond bedrijfsfeesten, vergaderingen, recepties en andere evenementen. Eigenlijk is geen enkele vraag ons te gek.

Als complete cateraar bieden wij u uiteraard een banquetingmap aan. Hierin vindt u een breed assortiment aan lunches, buffetten, koffieservices, recepties en vergaderservices waarmee wij u, naast de reguliere catering, van dienst kunnen zijn.

Catering

Vending

Naast reguliere catering biedt ICS ook een automatendienst aan. Hierbij is het mogelijk uw frisdrank- en snackautomaten volledig door ons te laten verzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft. Uw medewerkers hebben 24/7 de beschikking over frisdrank, snacks, broodjes en kant-en-klaar maaltijden.

Onze medewerkers vullen aan en houden de automaten netjes schoon. Desgewenst kunnen wij deze uitvoeren in uw eigen bedrijfskleur en huisstijl.

Catering

Community Kitchen

Als gevolg van Covid-19 zijn negen van de tien bedrijfsrestaurants op dit moment gesloten. Door het breed omarmen van het thuiswerken, is de vraag of er na de pandemie nog bestaansrecht is voor het klassieke cateringmodel.

Daarom neemt ICS het initiatief voor een nieuw concept: “Community Kitchen”. Het klassieke bedrijfsrestaurant wordt omgebouwd tot een hippe ontmoetingsplaats voor eten, werken en ontmoeten van mensen en bedient het omliggende bedrijvenpark.

Catering

Vertrouwd samen

ICS heeft onder de titel ‘Vertrouwd Samen’ een vernieuwend cateringconcept ontwikkeld dat zich richt op het bieden van uitgebalanceerde maaltijden aan ouderen. De basis van dit concept is ontstaan vanuit de wens om bestaande restaurant- en keukenvoorzieningen van instellingen, die nu niet of nauwelijks open zijn, een zinvol gebruik te geven.

Voor bewoners, maar ook voor ouderen uit de buurt. Een gezonde lekkere maaltijd in een omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en zich prettig voelen. staat dus voorop, want eten verbindt! En het mes snijdt aan twee kanten, want het draagt tevens bij aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen in onze samenleving.

ICS aan het woord
"Als Business Unit Manager Catering blijf ik concepten en assortiment doorontwikkelen, wat ons steeds dichter bij de wensen van onze opdrachtgevers en gasten brengt. Zo verbind ik graag iedereen met lekker, gezond eten en drinken"
Febe Schol
Business Unit Manager Catering
2.800
medewerkers
tot uw dienst
45
jaar ervaring
8,7
klanttevredenheid
1.150
tevreden
klanten
ICS belofte

Samen elke dag beter