ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup

Schoonmaakbedrijf Emmen

Bel ICS Groep Emmen
Mail ICS Groep Emmen
Bezoek ICS Groep Emmen

Schoonmaakbedrijf Emmen: al meer dan 45 jaar

Al meer dan 45 jaar verzorgt ICS dagelijks schoonmaakonderhoud bij meer dan 1.100 klanten in heel Nederland. Ook voor verschillende opdrachtgevers in Emmen. Dit doen wij in 10 sectoren voor kleine ondernemers tot aan grote multinationals. Bij ICS geloven we erin dat een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt.

Onderwijs
Onderwijs
Over ICS

Onze ervaring

Bij ICS weten we dat het ene bedrijf of gebouw het andere niet is. Daarom kijken wij per situatie welk type schoonmaak (inspanningsgericht of resultaatgericht) er nodig is en met welke frequentie. Om deze reden hebben wij voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakaanpak.

Aanvullende diensten

Facilitaire dienstverlening

ICS denkt graag met u mee over het gehele facilitaire domein. Naast reguliere en specialistische schoonmaak, catering en consultancy bieden wij onze opdrachtgevers in Emmen aanvullende diensten aan om het nóg makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan huismeester diensten. Hét aanspreekpunt voor uw gasten en bewoners voor vragen over veiligheid of leefbaarheid in de buurt, maar ook voor de schoonmaak, kleine reparaties en het onderhoud van de algemene ruimtes.

Onze medewerkers

We zijn een mensenbedrijf

Tevreden medewerkers leiden tot tevreden opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers. Daar zijn we ons gedegen bewust van. Voor ICS geldt dat onze medewerkers het succes bepalen van de organisatie. Of het nou gaat om hogere doelmatigheid, meer kwaliteit en veiligheid of meer flexibiliteit. Het zijn onze medewerkers die met hun kennis, vaardigheden en energie het resultaat bepalen. Door continu te investeren in onze medewerkers, maken wij het verschil; elke dag weer!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk