ICS Academy

Schoonmaakbedrijf Emmen

Bel ICS Groep Emmen
Mail ICS Groep Emmen
Bezoek ICS Groep Emmen

Schoonmaakbedrijf Emmen: professioneel en servicegericht

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker wordt uitgerust met de beste materialen en middelen en wordt getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op. Samen houden we uw pand veilig en schoon.

Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Er is keuze uit diverse schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten.

Eén van onze meest gevraagde diensten is glasbewassing. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf, dat begrijpen we. Daarom helpen we u niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant van het gebouw schoon te houden. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. We beschikken over alle middelen om ons werk succesvol uit te voeren. Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstenpagina.

ICS Groep

Een ondernemend schoonmaakbedrijf in Emmen

ICS is origineel en ondernemend, met oog voor detail. Al 40 jaar werken we samen als één sterk team. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast.

Langdurige zorg (Care)
De dataverwerking
Langdurige zorg (Care)
De dataverwerking
ICS Groep

Direct van start met schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Emmen? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag.

Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap. Meer informatie ontdekt u op de pagina schoonmaakbedrijf. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk