OGZ

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

OGZ

OGZ is een full-service en onafhankelijk organisatiebureau met een significante positie in het beurzenlandschap in Nederland en daarbuiten. Ieder jaar weer breidt het portfolio zich uit met aansprekende producties in diverse branches. Met ruim twintig jaar ervaring zijn ze in staat zich te onderscheiden en dit te vertalen naar meer rendement voor klanten en bezoekers.

Vanuit diverse organisaties werk ik al ruim 15 jaar samen met de ICS Groep. Zowel bij grotere als kleinere evenementen als bij vrijwel al onze beurzen die wij organiseren huren wij ICS in naar volle tevredenheid. Dit door met name het persoonlijke contact, het enthousiasme van de medewerkers maar vooral de flexibiliteit. Het is voor mij als projectmanager een geruststellend idee als we met ICS samenwerken.

Jill Oomen - Projectmanager beurzen, OGZ

Jill Oomen

Projectmanager beurzen

“Een aantal voorbeelden uit de praktijk. Een recent evenement dat wij organiseerden was ExpoRIC. Een vakbeurs voor Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing. Een enorm groot evenement op het volledig terrein van Vliegveld Twenthe. Vanuit ICS zijn er constant twee personen op het terrein aanwezig geweest. Daarbij was het nooit te veel gevraagd om extra containers bij te leveren. Of het voorbeeld van een beurs in een sporthal in Breda waar teer op de dure sportvloer werd gemorst. Als Manager heeft Jan Hurkmans zelf twee dagen de vloer onder handen genomen en schoon opgeleverd. Dat heeft ons als organisatie enorm veel kosten bespaard.”

Diensten

“Bij OGZ huren we ICS in voor schoonmaak tijdens onze beurzen en laten we ICS de hal leeg opleveren. Voorafgaand aan het project vindt altijd een gesprek plaats over het project, voor advies en een offerte.  Omdat wij vaak in (grote) hallen als het Beursgebouw in Eindhoven of Jaarbeurs Utrecht zitten zijn aanvullende zaken als schoonmaak van de toiletten etc. vaak niet nodig gezien de vaste leverancier. Juist dan worden de verschillen in service soms pijnlijk duidelijk.”

Resultaten

 • Kwaliteit

  "De schoonmaak uitdrukken in een cijfer is lastig, omdat we te maken hebben met telkens wisselende evenementen en locaties. Het is gewoon goed en we hebben er geen omkijken naar."

 •  
 • Beleving

  "Beleving is goed, omdat OGZ er geen omkijken naar heeft en geen stress heeft over de schoonmaak voor, tijdens en na een beurs of ander evenement."

 •  
 • Contractmanagement

  "Voor OGZ is Jan Hurkmans de contactpersoon en in de afgelopen 15 jaar hebben we al heel wat schoonmaakavonturen beleeft op de verschillende evenementen. Beide willen we het allerbeste voor onze klanten. Ik naar mijn exposanten en bezoekers, hij richting ons en uiteraard ook richting onze exposanten en bezoekers. Ik heb ICS leren kennen als een betrouwbare partner waarin we samen kritisch blijven."