Nieuwsbericht

Vervolgpilot datagedreven schoonmaak High Tech Campus Eindhoven

Enkele weken geleden is op de High Tech Campus een vervolgpilot gestart voor datagedreven schoonmaak met ons in-huis ontwikkelde softwaresysteem Optimize®.  Uit de eerder uitgevoerde testperiode kwamen een aantal verbeterpunten naar voren. De afgelopen maanden hebben we gebruikt om de software verder te optimaliseren. Nu zijn we klaar voor de volgende fase.

 

Datagedreven schoonmaak bij de High Tech Campus

De pilot wordt, net als de vorige, uitgevoerd bij de ‘smart & sustainable building’ HTC85. De High Tech Campus zet dit gebouw in voor het testen van technologieën en het realiseren van verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en efficiëntie. Bij dit gebouw is ontzettend veel data aanwezig, waardoor het gebouw uitermate geschikt is voor datagedreven schoonmaak met Optimize®. Lees hier meer over de eerste implementatie van Optimize® bij HTC85.

 

Toegepaste verbeteringen

De inzichten uit de eerste pilot hebben geleid tot specifieke verbeterpunten, waaronder optimalisatie voor mobiel gebruik. De afgelopen maanden zijn gebruikt om het programma verder door te ontwikkelen. Daarbij zijn ook het dashboard en de applicatie verder doorontwikkeld. Momenteel worden de verbeteringen uitvoerig getest, waarna zal blijken of de software geschikt is om op grotere schaal in te gaan zetten.

 

Optimize® 

Met behulp van de input van diverse klanten, de TU Eindhoven en BINX Smartility hebben wij een softwaresysteem ontwikkeld dat op basis van data en artificial intelligence efficiënte facilitaire werkprocessen creëert. Dit leidt tot een duurzame inzetbaarheid van onze mensen en materialen en middelen, voor een eerlijke prijs. Onnodige werkzaamheden worden voorkomen, wat resulteert in onder andere een effectievere dienstverlening, een optimale kwaliteit en kostenbesparing. Lees hier meer over Optimize®.

 

Meer weten over Optimize® of deze pilot? Neem vrijblijvend contact met ons op.