Nieuwsbericht

Nieuwe samenwerking met Ctac voor bedrijfscatering en schoonmaakonderhoud

Op 1 september is een nieuwe samenwerking gestart tussen Ctac en ICS Groep. Sinds deze datum verzorgen we zowel de bedrijfscatering als de schoonmaakdiensten op de locatie in Den Bosch.  

Een nieuw cateringconcept

We introduceerden hier met enthousiasme het nieuwe cateringconcept genaamd TastToe. Dit concept staat voor een duurzaam assortiment met aanzienlijk minder plasticgebruik. TastToe biedt een ruim assortiment voor een gevarieerde lunch. Zo kunnen de medewerkers van Ctac o.a. zelf hun verse boterham, yoghurt of salade samenstellen en kiezen uit vegetarische, halal en veganistische gerechten.

Met een vleugje luxe

Binnen het nieuwe cateringconcept wordt ook gestart met een aanbod van vers gemaakte, warme maaltijden. Bij succes wordt dit in het standaard assortiment opgenomen. Maar daar blijft het niet bij. Eens per maand wordt er een gerecht gepresenteerd dat samengesteld is door onze cateringtak in samenwerking met niemand minder dan Jermain de Rozario, chefkok en eigenaar van sterrenrestaurant De Rozario in Helmond.

Over Ctac

Ctac biedt IT-oplossingen voor bedrijven binnen de branches retail, wholesale, manufacturing en vastgoed. Met hun businessconsultants, methodieken, oplossingen en softwaretools ondersteunen ze organisaties binnen de gehele keten, van productiebedrijven tot groothandels en retailers.

Bij de start werden we op een warme manier verwelkomt binnen de Ctac-familie. We kijken uit naar het verdere verloop van deze samenwerking.