Nieuwsbericht

Uitbreiding samenwerking H&M Nederland

Één van de mooie resultaten die zijn behaald over 2023 is een uitbreiding van de samenwerking met H&M Nederland. Per 1 december 2023 is namelijk een nieuwe 3-jarige overeenkomst ingegaan, voor zowel locaties die we al onderhielden als voor 29 aanvullende locaties.

De samenwerking

H&M is geen onbekende partner voor ICS Groep, zo startte de eerste samenwerking in 2014. ICS Groep was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van H&M-locaties in de westelijke helft van het land. In december 2023 werden daar winkels in de provincies Utrecht, Noord-Brabant en Limburg aan toegevoegd. In totaal verzorgen we nu schoonmaakdiensten voor ruim 80 locaties van H&M Group. Hieronder vallen niet alleen de H&M-winkels maar ook winkels van H&M HOME, Monki, Arket, Weekday en COS.

Over H&M

Hennes & Mauritz, beter bekend als H&M, is een toonaangevend Zweeds modemerk met wereldwijd duizenden winkels verspreid over meer dan 70 landen. Net als ICS streeft ook H&M naar voortdurende verbetering; niet alleen met betrekking tot producten en diensten, maar ook op het gebied van maatschappelijke impact.