Gedragsveranderende schoonmaak

Let’s keep it clean zegt alles over wie wij zijn: een specialist in gedragsveranderende schoonmaak. Het is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren, huurders van woningcorporaties. We overtuigen en inspireren eindgebruikers. Niet met een opgeheven vingertje, maar met creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving.

Meer weten over onze werkwijze?

Onze sectoren

 • Onderwijs

  Het schoolgebouw vormt mede het visitekaartje voor uw (nieuwe) studenten, docenten, ouders en verzorgers. Wij bieden maatwerk voor kinderdagverblijven, basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, ROC’s en andere onderwijsinstellingen.

  Meer weten?
 • Woningcorporaties

  ICS biedt een breed palet aan schoonmaakdienstverlening, waarbij we de tevredenheid van de huurders centraal stellen. Van het schoonmaken van de entree tot de gemeenschappelijke ruimten. En van trappenhallen tot parkeergarages.

  Meer weten?
 • Reizigers & Vervoer

  Het lopen door een frisse stationshal of reizen in een schone bus. ICS verhoogt de beleving van reizigers en medewerkers door onze ondernemende en gedragsveranderende wijze met als doel een schone, hele en veilige omgeving.

  Meer weten?
 • Kantoren

  Een schoon en veilig gebouw is een basisvoorwaarde voor een goede en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en gasten. Zij presenteren beter in een schone werkomgeving. ICS heeft 40 jaar ervaring in het schoonmaken van zowel grote kantoorpanden als kleinere gebouwen.

  Meer weten?
 • Event Cleaning

  Een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon maken én schoon houden. Dat doet ICS Services door heel Nederland en België.

  Meer weten?
 • Ondernemende samenwerking

  Bij ICS zijn we ondernemend en origineel, met oog voor detail en oog voor mensen. Zo werken we al 40 jaar. Dat komt terug in onze samenwerkingen met onze opdrachtgevers zoals Fontys Hogescholen, OGZ, Wooninc. en Stedin.

  Neem contact op
  Bekijk onze referenties

Nieuws

 • ICS Groep neemt AMC Groep over

  16 maart 2017

  Op 6 maart jl. heeft ICS Groep een akkoord bereikt met facilitaire dienstverlener AMC Groep uit Wijchen en Venray.

  Lees meer
 • ICS Groep in de top 10 van schoonmaakbedrijven

  15 maart 2017

  ICS staat in de top 10 van schoonmaakbedrijven. Dat blijkt uit het marktonderzoek van Service Management.

  Lees meer
 • ICS neemt deel aan Landelijke Opschoondag

  14 maart 2017

  Op zaterdag 25 maart 2017 doet ICS mee aan de Landelijke Opschoondag. We gaan vrijwillig van 10.00 uur tot 12.00 uur onze handen uit de mouwen steken door zwerfafval op te ruimen tijdens de Landelijke Opschoondag.

  Lees meer
Meer nieuws

Meer weten? Bel 040 251 82 00