Let's keep it clean

Gedragsveranderende schoonmaak

Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Niet met een opgeheven vingertje, maar met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken hoe we dit steeds beter kunnen doen, zoals met een klantenpanel app om tevredenheid te meten en tips op te halen. Of met de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op de schoonbeleving. Of met vuilnisbakken beschilderd met kunst zodat ze opvallen: Beeldend Schoon noemen we dat.

over ICS onze diensten

Gedrag, Design, Logistiek

Let’s keep it clean zegt alles over wie wij zijn: een specialist in gedragsveranderende schoonmaak. We overtuigen en inspireren eindgebruikers - de klant van de klant - met creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving.

Dat is terug te zien aan nieuwe toepassingen zoals onze klantenpanel app, de werkdrukscan en de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op schoonbeleving. Onze kracht is dat we deze ondernemende en originele aanpak combineren met oog voor detail en oog voor mensen. Dat maakt ICS anders dan de anderen. Zo werken we al 40 jaar voor grote en kleine opdrachtgevers in de onderwijs-, reizigers-, kantorensector, woningcorporaties, winkelcentra en evenementenbranche.

nieuws neem contact op

Ondernemende samenwerking

Wilt u meer weten over onze gedragsveranderende schoonmaakaanpak? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin we u graag meenemen in onze optimale klantreis.

werken bij ICS neem contact op