Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Specialistisch vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. ICS heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren.

Verschillende reinigingstechnieken voor vloeronderhoud

Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. ICS heeft specialisten die ervoor zorgen dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc vloeren, linoleum vloeren of een tegelvloer. Hierbij zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame methodes. Een voorbeeld hiervan is de I-Wax methode. Met deze methode realiseert u een constant hoog niveau van de vloeren en lost u het organisatorische probleem rondom het behandelen van de vloeren op. Bekijk in de video hieronder hoe de I-Wax methode in zijn werk gaat.

Oplossingen op maat

Onze vloerspecialisten verzorgen het vloeronderhoud op diverse plaatsen. Dit wordt met speciale machines en materialen uitgevoerd en volledig aangepast aan uw bedrijfsprocessen. ICS houdt rekening met het gebouw en de bezetting ervan. Samen met uw organisatie plannen we het vloeronderhoud op de voor u ideale momenten zodat u en uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

Wilt u graag advies over specialistisch vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbod op maat.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Waterschapsbedrijf Limburg

Het Waterschapsbedrijf Limburg kent een jarenlange samenwerking met de ICS. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud wordt er volgens een vaste frequentie glasbewassing ingezet en daarnaast op afroep en in goede samenspraak wordt er extra specialistisch vloeronderhoud ingezet. De samenwerking wordt gekenmerkt door goede communicatie en goede verstandhoudingen. Met gepaste trots kunnen wij dan ook vermelden dat wij enorm tevreden zijn in de manier van werken van de ICS en de wijze waarop zij haar klanten bedient. Dit getuigt van Pure Klasse wat ons betreft.

Pascal Frijns - Facilitair medewerker all-round, Waterschapsbedrijf Limburg

Referenties