Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Graffitireiniging

Graffiti is vandaag de dag nog altijd een groot probleem. Nog altijd worden muren, gevels en voertuigen beklad met graffiti. Hoe gemakkelijk dat graffiti ergens opgespoten wordt, zo lastig is het verwijderen ervan.

Graffiti verwijderen

ICS weet hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Wanneer u zelf aan de slag gaat, komt u vaak bedrogen uit. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Daarom hebben wij specialisten in dienst die vakkundig de graffiti reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen.

Echter kijken wij ook naar de lange termijn wanneer we het hebben over graffiti. Om ervoor te zorgen dat uw muren, gevels, voertuigen etc. niet opnieuw worden beklad met graffiti, brengen wij graag een anti-graffiti-coating aan. Op deze manier maken wij niet alleen schoon, maar zorgen we er ook voor dat het schoon blijft.

 

Anti-graffiti coatings

ICS gebruikt anti-graffiti-coatings met nanotechnologie. De nanotechnologie verlaagt de oppervlakte energie van het gecoate materiaal. Hierdoor hechten verfproducten zich niet aan het oppervlak en krijgt de graffiti niet de gewenste vorm; dit ontmoedigt de “artiest”, hij zal zijn poging in veel gevallen vroegtijdig staken. Daarnaast heeft de anti-graffiti-coating een afstotende werking op water, olie en andere vloeistoffen. Vervuiling heeft de neiging om van het oppervlak “af te glijden”. We voorkomen er niet mee dat er graffiti geplaatst wordt, maar zorgen er wel voor dat de ondergrond minder snel vies wordt en de reiniging vergt minder schoonmaakmiddelen. Verder kunnen we de bekladding sneller verwijderen dan wanneer ze op een onbehandelde ondergrond gezet zijn.

 

Advies over graffitireiniging en het aanbrengen van een anti-graffiti-coating

Wanneer u last heeft van graffiti en dit graag wilt laten reinigen, kunt u contact met ons opnemen. Omdat graffitireiniging maatwerk is, komen wij altijd eerst langs voordat wij u een aanbod doen. ICS kijkt naar het verwijderen van de graffiti, maar ook naar het voorkomen van bekladding en een veiligheids- en/of verkeersplan. Onze medewerkers begrijpen waar u en de klus behoefte aan heeft en zorgen dat uw omgeving weer gaat stralen.

Ook wanneer u advies nodig heeft over het verwijderen van graffiti en/of het aanbrengen van een anti-graffiti-coating, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Xander Hinten

Xander Hinten

Manager Specialistische Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze specialisten

Onze eigen specialisten beschikken over de juiste diploma's. Door de ervaring werken ze snel en vakkundig. Daarnaast zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Haico Klerks, ICS Specialistische Reiniging

Referenties