Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Loosdrecht
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Loosdrecht
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Loosdrecht

Samen elke dag beter

Heeft u een schoonmaakbedrijf in de buurt van Loosdrecht nodig? Dan schakelt u natuurlijk ICS in. Al sinds jaar en dag verzorgen wij reguliere schoonmaakwerkzaamheden en specialistische schoonmaak door heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening en staan we voor u klaar waar nodig. ‘Samen elke dag beter’, daar gaan we voor!

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Social return
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Social return
ICS Groep

Schoonmaakdiensten voor iedere sector

Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren. Zo hebben we specialisten voor schoonmaak in de retail, maar kunt u bij ons ook terecht voor specialistische schoonmaak van machines of voor grondige schoonmaak bij medische instellingen. We staan voor iedere sector klaar. En vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

De dataverwerking
Facilitaire dienstverlening

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

Eén van de kantoren van ons schoonmaakbedrijf vind je in Loosdrecht. Echter staan we klaar voor ieder bedrijf in Nederland. Daarnaast zijn we niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld catering of consultancy. Heeft u misschien een facility host of een klusjesman nodig? Of zit u in nood met uw receptiediensten? Wilt u glijpartijen voorkomen en heeft u daarom een specialist in gladheidsbestrijding nodig? ICS Groep staat voor u klaar.

2021 biedt nieuwe kansen, daar gaan we voor
2021 biedt nieuwe kansen, daar gaan we voor
Dit zijn wij

Over ons schoonmaakbedrijf

Ons motto is “Samen elke dag beter” en dit ziet u terug in elk aspect van onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn bijvoorbeeld in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om uw klus op te pakken. Zij blijven constant up-to-date om onze diensten op het hoogste niveau uit te voeren. Maar we zorgen ook graag samen voor een betere wereld. Duurzaamheid staat bij ons daarom erg hoog in het vaandel en we hebben zelfs ons eigen duurzaamheidsprogramma, A Better Tomorrow, ontwikkeld. Daarnaast blijven we onze bedrijfsvoering en dienstverlening altijd verbeteren, zodat we u de beste kwaliteit kunnen leveren.

ICS Groep Loosdrecht

Verhuizing schoonmaakbedrijf Loosdrecht

Afgelopen jaar is ons schoonmaakbedrijf in Loosdrecht verhuisd naar Rijswijk. Vanaf deze locatie verzorgen we regulier schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, bouw- en opleverschoonmaak en diverse andere facilitaire diensten voor bedrijven in geheel West- en Midden-Nederland. Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk is gevestigd aan de De Bruyn Kopsstraat 9.

Maak een afspraak bij ons schoonmaakbedrijf in Loosdrecht!

Wilt u gebruik maken van onze facilitaire diensten? Of heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor reguliere of specialistische werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden met u.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk