Schoonmaakbedrijf Loosdrecht: origineel en ondernemend

Een schone, gezonde en veilige omgeving is van groot belang. Dat is precies wat u van ons als schoonmaakbedrijf mag verwachten. We bieden professionele schoonmaakdiensten aan tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om een kantoorpand, zorglocatie of openbare ruimte, wij zijn u graag van dienst. Hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening staan voorop.

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht en omgeving

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker wordt uitgerust met de beste materialen en middelen en wordt getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op. Samen houden we uw pand veilig en schoon.

 

Van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten

Er is keuze uit diverse schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten.

– Gevelreiniging
– Ongediertebestrijding
– Opleveringsschoonmaak
– Graffitireiniging

Eén van onze meest gevraagde diensten is glasbewassing. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf, dat begrijpen we. Daarom helpen we u niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant van het gebouw schoon te houden. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. We beschikken over alle middelen om ons werk succesvol uit te voeren.

Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstenpagina.

 

Een ondernemend schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

ICS is origineel en ondernemend, met oog voor detail. Al 40 jaar werken we samen als één sterk team. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast. Op onze referentiepagina leest u de lovende woorden van deze bedrijven.

 

Direct aan de slag met schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Loosdrecht? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag. Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap. Meer informatie ontdekt u op de pagina schoonmaakbedrijf. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We ontmoeten u graag.