Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Rijswijk
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Rijswijk
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Samen elke dag beter

Heeft u een schoonmaakbedrijf in de buurt van Rijswijk nodig? Kies dan voor ICS Groep. Al sinds jaar en dag verzorgen wij reguliere schoonmaakwerkzaamheden en specialistische schoonmaak door heel Nederland. Als volwaardige facilitaire dienstverlener kunnen we daarnaast diverse aanvullende diensten bieden. Onder het motto ‘Samen elke dag beter’ gaan we voor het beste resultaat!

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Social return
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Social return
ICS Groep

Schoonmaakbedrijf ICS Rijswijk voor iedere sector

Voor schoonmaakonderhoud binnen diverse sectoren kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk terecht. Zo hebben we specialisten voor schoonmaak in de retail, maar kunt u bij ons ook terecht voor specialistische schoonmaak van machines binnen de industrie of voor grondige schoonmaak van ruimtes bij medische instellingen. We staan voor iedere sector klaar. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

De dataverwerking
Facilitaire dienstverlening

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Rijswijk

Eén van de kantoren van ons schoonmaakbedrijf vind je in Rijswijk. Vanuit daar verzorgen we facilitaire diensten voor geheel West/Midden-Nederland. Met verschillende kantoren door het land staan we klaar voor ieder bedrijf in Nederland. Daarnaast zijn we niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld catering of consultancy. Heeft u misschien een facility host of een klusjesman nodig? Of zit u in nood met uw receptiediensten? Wilt u glijpartijen voorkomen en heeft u daarom een specialist in gladheidsbestrijding nodig? ICS Groep staat voor u klaar.

2021 biedt nieuwe kansen, daar gaan we voor
2021 biedt nieuwe kansen, daar gaan we voor
Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk

Over ons schoonmaakbedrijf

Ons motto is ‘Samen elke dag beter’ en dit ziet u terug in elk aspect van onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn bijvoorbeeld in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om uw klus op te pakken. Zij blijven constant up-to-date om onze diensten op het hoogste niveau uit te voeren. Daarnaast blijven we onze bedrijfsvoering en dienstverlening altijd verbeteren, zodat we u de beste kwaliteit kunnen leveren.

Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk

Duurzaam, innovatief en flexibel

Bij ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk bent u verzekerd van duurzame schoonmaak. We hechten veel waarde aan duurzaam schoonmaken, waarbij we ons richten op mens én milieu. We ontwikkelden ons eigen duurzaamheidsprogramma, A Better Tomorrow, om verspillingen bij onszelf en onze ketenpartners te elimineren. Maar ook willen we bijdragen aan de bewustwording van dit onderwerp onder kinderen. Daarvoor ontwikkelden we A Better Tomorrow Kids. Daarnaast neemt ICS Groep graag het voortouw op het gebied van inclusief werkgeverschap.

Maak een afspraak bij ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk!

Wilt u gebruikmaken van onze facilitaire diensten? Of heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor reguliere of specialistische werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden met u. Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de De Bruyn Kopsstraat 9 in Rijswijk.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk