Nieuwsbericht

Ook de komende jaren ‘samen elke dag beter’ met Wooninc.

Al diverse jaren is Wooninc. een zeer gewaardeerde opdrachtgever. Via een gezamenlijke partner kwam Wooninc. in 2016 met ICS in contact. Inmiddels onderhouden we circa 80 locaties van de woningaanbieder in de Metropool Regio Eindhoven. Deze maand ondertekenden we een nieuw onderhoudscontract voor de komende 4 jaar. We kijken ernaar uit om de prettige samenwerking voort te zetten.

Ongeveer 7 jaar geleden begon de samenwerking met Wooninc. De dienstverlening startte met het schoonmaakonderhoud van het kantoor, waarna al snel een aantal woonzorggebouwen volgden. Door de jaren heen zijn er steeds meer locaties bijgekomen, bestaande uit kantoren, woonzorggebouwen en appartementencomplexen. Voor deze locaties zijn inmiddels circa 30 van onze medewerkers werkzaam en verzorgen we hygiënediensten en specialistisch onderhoud.

Zowel Stefano De Palma, Operationeel Directeur Zuid, als Lindsey van Hout, Senior Rayonmanager, waren bij de opstart betrokken en zijn nog altijd verbonden aan deze opdrachtgever. Zij zijn dan ook erg blij met de voortzetting van de samenwerking. Lindsey: ‘’ICS en Wooninc. hebben geen opdrachtgever-opdrachtnemer-relatie, maar we zijn partners. Het is een dynamische en laagdrempelige organisatie, die open staat voor adviezen. We krijgen van hen de ruimte om te ondernemen. Dit alles zorgt voor een hele prettige samenwerking, die wij heel graag nog járen voortzetten.’’

‘’We hebben geen opdrachtgever-opdrachtnemer-relatie, maar we zijn partners.’’

Lindsey van Hout
Senior Rayonmanager ICS Groep

‘’Wooninc. is net als ons een dynamische, klantgerichte en laagdrempelige organisatie. We helpen elkaar graag waar nodig.’’ Zo heeft Wooninc. begin vorig jaar diverse Oekraïense vluchtelingen opgevangen, op hun locatie ‘Ekelhof’ in Eindhoven. Daarbij werden ook wij als partner betrokken. Wij hebben toen onze bijdrage kunnen leveren door de nieuwe bewoners te voorzien van de benodigde schoonmaakmaterialen, zoals doekjes, handveger & blik en schoonmaakmiddelen. Zo stonden we samen sterk voor de Oekraïense vluchtelingen.

Over Wooninc.

Wooninc. verhuurt ongeveer 11.000 woningen in Eindhoven en omgeving. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in om prettig, duurzaam en betaalbaar wonen mogelijk te maken voor hun huurders. Ze bieden diverse soorten woningen, maar zijn gespecialiseerd in het aanbieden van seniorenwoningen.