Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Nieuwsbericht

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep

Er is hard gewerkt en nu is het zo ver: ICS Groep lanceert vandaag haar nieuwe huisstijl en pay-off. Door de jaren heen is de overgang gemaakt van schoonmaakbedrijf naar een volwaardig facilitair partner. Tijd dus voor een nieuw gezicht met nieuwe merkbelofte. De belangrijkste voorwaarde voor de nieuwe identiteit: het moet passen bij wie het bedrijf nu is én bij de stip aan de horizon.

Evenwicht staat centraal

Het nieuwe logo wordt gevormd door een rood met blauw gekleurde cirkel. Deze cirkel illustreert het evenwicht tussen snellere, geautomatiseerde processen en individuele aandacht. Het dagelijks leven wordt sneller, frictielozer en meer geautomatiseerd. Hoe meer geautomatiseerd en anoniem de wereld om ons heen wordt, hoe meer waarde er wordt gehecht aan individuele aandacht. Het logo laat zien hoe belangrijk de menselijke factor voor ICS is én zal blijven. Het dagelijkse streven: maximaal geautomatiseerde efficiency, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Rood en blauw gaan hand in hand

De krachtige kleuren rood en blauw illustreren de eveneens krachtige facetten van ICS Groep.

De kleur blauw staat voor hetgeen ICS kenmerkt volgens haar klanten: vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid. De kleur rood staat voor de kracht en energie die past bij het ondernemerschap en de topsportmentaliteit van ICS.

Samen elke dag beter

Onder het credo ‘samen elke dag beter’ wordt de stap naar de toekomst gezet. ‘Elke dag beter’ zit in het DNA van de ICS Groep en leidt tot bijzondere innovaties, nog slimmere processen en automatisering van zelfs de kleinste details. ICS wil de beste zijn en daar wordt elke dag hard aan gewerkt met onder andere opleidingen, verbeterprogramma’s en duidelijke targets. ‘Samen’ garandeert maatwerk en aandacht voor het menselijke, waarbij ontwikkeling en ontplooiing een belangrijke factor vormen. Bij elkaar vormen ze een sprankelende combinatie voor de toekomst.

Bekijk hier het filmpje met betrekking tot de lancering van de nieuwe huisstijl en de toekomstplannen van ICS Groep.