Schoonmaakbedrijf Venray

Bel ICS Groep Venray
Mail ICS Groep Venray
Bezoek ICS Groep Venray

Schoonmaak waar u blij van wordt

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Venray. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een totaalpakket met meerwaarde. Lees gauw verder.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
De dataverwerking
Langdurige zorg (Care)
Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
De dataverwerking
Langdurige zorg (Care)
ICS Groep

Schoonmaakbedrijf Venray

ICS levert flexibele schoonmaakdiensten op basis van uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij uw kantoorpand schoonmaken in de avonduren? Geen enkel probleem. Wilt u graag uw gevels periodiek laten reinigen? Ook dan staan we voor u klaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, vaardigheden, materialen en middelen. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk proactief, enthousiast en hebben een signalerende rol. Kapotte lamp of versleten mat voor de deur? Onze medewerker lost het voor u op. Samen houden we uw pand schoon en representatief.

Onze diensten

Direct starten met schoonmaakonderhoud in Venray

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

Langdurige zorg (Care)
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Langdurige zorg (Care)
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Wat we doen

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Venray

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk