ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup

Schoonmaakbedrijf Venray

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Venray
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Venray
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Venray

Schoonmaakbedrijf Venray: al meer dan 45 jaar

Al meer dan 45 jaar verzorgt ICS dagelijks schoonmaakonderhoud bij meer dan 1.100 klanten in heel Nederland. Met een eigen locatie in Venray. Dit doen wij in 10 sectoren voor kleine ondernemers tot aan grote multinationals. Bij ICS geloven we erin dat een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt.

Langdurige zorg (Care)
Langdurige zorg (Care)
Facilitaire dienstverlening

Meer dan schoonmaak

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Venray, maar ICS doet méér dan schoonmaak alleen. We denken graag met u mee over het gehele facilitaire domein. Naast reguliere en specialistische schoonmaak, catering en consultancy bieden wij een onze opdrachtgevers in Venray aanvullende diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan Handymandiensten. Het samenvoegen van diensten leidt tot voordelen in het contract.

We zijn een mensenbedrijf

Onze medewerkers

Voor elk vakgebied werken we met eigen specialisten. Specialisten met hart voor het vak, die uiteraard in het bezit zijn van de benodigde kennis, opleidingen en vaardigheden. Door continu te investeren in onze medewerkers, maken wij het verschil; elke dag weer. Immers, tevreden medewerkers leiden tot tevreden opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers.

Woningcorporaties
Woningcorporaties
Over ons

Samen elke dag beter

Ons motto – Samen elke dag beter – daagt ons uit om slimmer te werken. Voor ons een voorwaarde om de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Continu verbeteren is een denkwijze die verankerd is in onze organisatie. Het kan namelijk altijd slimmer, efficiënter, duurzamer of innovatiever. Onze gedrevenheid werkt aanstekelijk. Dat merken onze opdrachtgevers in Venray ook. ICS gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers het beste resultaat neer te zetten.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk