Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Breda

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Breda
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Breda
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Breda

Samen elke dag beter

Een gezonde leef- en werkomgeving creëren. Dat is onze missie. Niet alleen als schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. We bieden ook een breed palet aan andere facilitaire diensten. Dit leidt tot minder verspillingen, optimale klanttevredenheid én financiële synergie. Altijd de beste willen zijn zit in ons DNA. En dit doen we natuurlijk niet alleen. Dit doen we samen. Samen met onze mensen. En samen met onze opdrachtgevers. Samen elke dag beter.

Langdurige zorg (Care)
Duurzaamheid - CO2
Langdurige zorg (Care)
Duurzaamheid - CO2
Méér dan een schoonmaakbedrijf in Breda

Facilitaire dienstverlening van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om efficiënt en doelgericht te handelen. Daarom werken we alleen met specialisten. Zo leveren we maatwerk in elke sector. Van openbaar vervoer tot woningcorporaties. En alles daartussenin. Niet alleen als schoonmaakbedrijf in Breda. Wij bieden facilitaire dienstverlening van A tot Z. Naast catering, consultancy en specialistische schoonmaak bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten. Zo maken wij het u nóg makkelijker.

Over ons

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Breda

Wij willen winnen. Dat zit in ons bloed. Er is één voorwaarde: dit doen we als team. ICS is een teamplayer. Samen met onze mensen blinken wij pas écht uit. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Breda zijn dan ook belangrijk voor ons. En daar investeren we maar al te graag in. Zo stimuleren wij onze medewerkers bijvoorbeeld om opleidingen te volgen. Tevreden werknemers leiden immers tot tevreden opdrachtgevers. Hierdoor werken we al voor meer dan 1100 prachtige opdrachtgevers als PostNL, NS en Tesla.

Kantoren
Kantoren
ICS groep

Een innovatief schoonmaakbedrijf, actief in Breda

Innoveren is belangrijker dan ooit. Wij focussen op het constant verbeteren van onze diensten. Dit leidt tot innovatie. Slimmer en duurzamer werken is een vereiste om de continuïteit te waarborgen. Daarom hebben wij het ICS Continu Verbeterprogramma ontwikkeld. Het doel? Van ICS een lean organisatie maken. Dit doen we door actief gebruik te maken van kennis en kunde. Niet alleen als schoonmaakbedrijf, ook in andere facilitaire diensten blijven wij innoveren. Want stilstaan is achteruitgaan.

Werken bij ICS Groep

Werken voor ons schoonmaakbedrijf in Breda

Wil jij werken voor ons schoonmaakbedrijf in Breda? Dat kan! Voor onze locaties in Breda zijn wij namelijk nog op zoek naar versterking. We bieden diverse banen, zowel uitvoerend als leidinggevend, voor een uiteenlopend aantal uur. Hoewel de functies zo verschillend zijn, hebben ze allemaal een ding gemeen: jij zorgt ervoor dat de locaties van onze klanten er spik en span uitzien!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk