Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Event Cleaning

Festivals zijn erg populair, zowel op binnen- als buitenterreinen. De meeste evenementen worden druk bezocht en dit zorgt vaak voor veel rommel en afval op het terrein. Het is belangrijk om een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon te maken én te houden. Dit is vaak een hele opgave. Voor event cleaning kunt u ICS inschakelen. ICS Services doet aan event cleaning door heel Nederland en België.

Event cleaning door specialisten van ICS, een duurzame oplossing

Veel evenemententerreinen liggen in of naast recreatiegebieden. Hier gelden vaak hoge reinheidsnormen waar streng op wordt gecontroleerd. ICS zorgt daarom voor schone terreinen, inclusief de buitenterreinen. Dat geldt voor allerlei soorten evenementen: kleine en grote dancefeesten, de plaatselijke kermis, tennis en paardensport, vakbeurzen en exclusieve evenementen. ICS zorgt met een vast team schoonmaakmedewerk(st)ers dat uw event terrein voor, tijdens en na het evenement schoonmaakt. Maar we kunnen meer, zoals voorzien in toiletunits en -diensten, afvalvoorzieningen en -verwerking, de levering van sanitaire supplies etc.

ICS zet, net als de organisatoren van veel evenementen, duurzaamheid hoog in het vaandel. ICS stelt hoge eisen met als gevolg de beschikking over onder andere ISO 14001, CO2 Presentatieladder Niveau 3 en de werkwijze conform ISO 26000 richtlijnen. De pijlers van ICS zijn gericht op mens, omgeving en energie, dit uit zich ook bij event cleaning.

Event cleaning is maatwerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij altijd een passend plan van aanpak wanneer het om event cleaning gaat. Er wordt bij het opstellen van dit plan op maat rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Een schoon festivalterrein kunt u met een gerust hart overlaten aan de resultaatgerichte schoonmaakmedewerk(st)ers van ICS!

Wilt u meer informatie over event cleaning of graag een plan op maat ontvangen om te kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Extrema Network

ICS heeft in de afgelopen 20 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de schoonmaak van onze evenementen. Zij zijn pas tevreden wanneer wij dat zijn en dat zie je terug in de inzet van het team.

Laura van de Voort, Sustainability manager, Extrema Network

Referenties