Start 6e Green Driver Challenge

Op 1 april is het officiële startsein gegeven voor de 6e Greendriver Challenge. Het deelnemersveld van de 6e Greendriver Challenge bevat de bedrijven Deerns, Wegenbouw Lansink, Jansen Recycling Group, Swietelsky en ICS Cleaning.

De deelnemers van deze Challenge hebben tot eind augustus 2014 de tijd om hun rijgedrag te verbeteren en hun CO2-uitstoot te reduceren. Gedurende die periode worden ze begeleid en kunnen ze hun eigen prestaties 24/7 online volgen.

Degene die aan de finish van de Challenge de grootste besparing heeft weten te realiseren mag een dag rijden in een elektrische Tesla sportwagen. Daarnaast zullen er ook prijzen worden toegekend aan organisaties waar alle medewerkers gezamenlijk de beste verbeteringen hebben gerealiseerd. Uiteindelijk zijn natuurlijk alle deelnemers winnaars, door bij te dragen aan een beter milieu.

Organisator Patricia de Wilde van Greendriver kijkt uit naar de eerste tussenstanden. “Deelnemers zien dan dat het echt menens is. De eigen prestaties zijn namelijk ook direct zichtbaar voor de collega’s. Dat kan even slikken zijn, maar is wel een goede motivatie om de eigen rijstijl te verbeteren en collega’s te stimuleren hetzelfde te doen. Het is precies dat competitie-element dat de Greendriver Challenge zo uniek en effectief maakt.”

<< Terug naar nieuws