ICS gaat vanaf 1 september op de locaties van Brunel Nederland b.v. in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Groningen het schoonmaakonderhoud en glasbewassing verzorgen.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Schoonmaak 4 locaties Brunel Nederland b.v. naar ICS

De werkzaamheden worden gedurende de dag op een resultaatgerichte wijze uitgevoerd. We gaan een proef starten waarin we Brunel er van gaan overtuigen dat dagschoonmaak op de locaties uitstekend mogelijk is. In eerste instantie starten we in Amsterdam, waar ook facilitaire afdeling is gevestigd. Als de proef slaagt breiden we dit uit naar de rest van de locaties.

Verschuiving naar dagschoonmaak

Met de ingang van het contract vindt er een pilot plaats om verschuiving van avond- naar dagschoonmaak te gaan realiseren en Brunel bekend te maken met de voor- en nadelen. “Bij ICS zijn we een grote voorstander van dagschoonmaak. We vinden het belangrijk om onze medewerkers een gezicht te geven én zien schoonmaken doet schoonhouden”, aldus Jan Strookman (Manager Corporate Accounts bij ICS en contractmanager voor Brunel Nederland b.v.). Deze manier van werken sluit goed aan bij het motto van ICS. Jan: “Als gedragsveranderende schoonmaakspecialist zijn we altijd opzoek naar mogelijkheden om de eindgebruikers te betrekken in het proces. We creëren een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Dat is ons doel.”

Over Brunel Nederland b.v.

Brunel Nederland B.V. is een dochter van Brunel International N.V., een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, Insurance & Banking, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.  Wereldwijd heeft Brunel ongeveer 10.000 medewerkers in 35 landen. In Nederland heeft Brunel ongeveer 550 medewerkers die werkzaam zijn op een Brunel kantoor.

<< Terug naar nieuws