Hoe kijken de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland naar het heden, verleden en toekomst?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Gespot op Service Management: ICS laat steeds meer toegevoegde waarde zien

De cijfers van het marktonderzoek van Service Management zeggen veel. Maar niet alles. Want hoe kijken de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland naar het heden, verleden en toekomst? Deze keer Bart van der Sluijs, algemeen directeur van ICS Groep.

Hoe kijken jullie terug op 2018?

“2018 was een goed jaar voor ICS, waarbij de nadruk heeft gelegen op het verder verbeteren van onze operationele organisatie, het borgen van onze kernwaarden in de organisatie en het implementeren van een aantal nieuwe contracten. Het resultaat van onze inspanningen is dat we door MT zijn uitgeroepen tot beste schoonmaakdienstverlener van Nederland.”

Wat is jullie verwachting voor 2019 en verder?

“Wij verwachten dat we verdere groei gaan realiseren in onze focusmarkten: Zorg en Welzijn, Woningcorporaties, Logistiek, Retail en Kinderopvang. Daarnaast gaan we verder aandacht besteden aan het continueren van en voorsorteren op bestaande contracten die gaan verlopen. Met de nieuwe opzet van onze HR afdeling verwachten wij een verlaging van het verzuim te realiseren door hoog in te zetten op vitaliteit. Om de medewerkerstevredenheid en de klanttevredenheid te verhogen werken we hard aan het ICS continu verbeterprogramma.”

Klik hier om het gehele artikel te lezen.

<< Terug naar nieuws