Bij Woonbedrijf kwamen veel klachten over vandalisme en zwerfafval in de liften bij bepaalde wooncomplexen. In samenwerking met de huismeesters van Woonbedrijf heeft ICS een pilot opgezet om de beleving in de liften te verhogen.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bestickering liften bij Woonbedrijf

Een van de liften in een wooncomplex is bestickerd met afbeelding van een natuurlandschap. Het doel van de bestickering de beleving te verhogen en te zorgen voor een (onbewuste) gedragsverandering. Namelijk het minder aantrekkelijk maken om de lift te beschadigen of zwerfvuil achter te laten.

Tijdens de maandelijkse controle wordt de status van de lift gecontroleerd en worden het aantal klachten onder de loep genomen. Medio juni wordt gekeken of de pilot zijn vruchten afwerpt en of er meerdere liften in de wooncomplexen van Woonbedrijf worden bestickerd.

Gedragsveranderende schoonmaak

ICS is specialist in gedragsveranderende schoonmaak. Ons doel: het creëren van een schone en gezonde leefomgeving waarin mensen productiever en gelukkiger zijn. We overtuigen en inspireren eindgebruikers. Niet met een opgeheven vingertje, maar met creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving. Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op!

<< Terug naar nieuws