Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Ongediertebestrijding

Last van ongedierte? Ongedierte kan voor erg veel overlast en schade zorgen. U kunt ervoor kiezen om zelf het ongedierte te gaan bestrijden, maar om het direct succesvol aan te pakken kunt u het beste een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding, zoals ICS!

Ongediertebestrijding

Er zijn (helaas) veel verschillende ongedierte waar u last van kunt hebben en die een gespecialiseerde aanpak nodig hebben om dit te bestrijden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende ongedierte:
– Houtworm
– Muizen / ratten
– Zilvervisjes
– Mieren
– Wespen
– Bedwantsen
– Boktor
– Kakkerlakken

U kunt zich vergissen in de bestrijding van bovenstaande ongedierte. Neem als voorbeeld het verwijderen van een wespennest. Dit vraagt om een specialistische aanpak met de juiste bestrijdingsmiddelen. Neem hierin geen onnodige risico’s! En het bestrijden van een mieren- of muizen/rattenplaag is ook een lastige opgave. Ook houtworm of zilvervisjes bestrijden wordt vaak uitbesteed aan een specialistisch bedrijf.

 

Bestrijden én voorkomen van ongedierte

ICS helpt u graag bij het bestrijden van ongedierte, maar ook bij het voorkomen ervan. Met de nieuwste methoden en specifieke vakkennis zorgen onze specialisten ervoor dat de overlast snel verdwijnt én dat deze in het vervolg wordt voorkomen.

Wij verzorgen professionele en effectieve ongediertebestrijding en ongediertepreventie op uw locatie(s). Door onze landelijke dekking is er altijd een specialist bij u in de buurt. ICS zorgt voor de juiste scholing en begeleiding van onze specialisten op locatie, zodat zij vroegtijdig ongedierte kunnen signaleren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin

Referenties