Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Facility Host

Een facility host is een persoon die elke dag te maken heeft met schoonmaakwerkzaamheden en servicewerkzaamheden. Zo’n host kan een perfecte ondersteuning zijn voor uw organisatie en als rechterhand fungeren van uw facility manager.

Facility host van ICS

De facility hosts van ICS zijn het centrale aanspreekpunt voor alle facilitaire vragen op operationeel of tactisch niveau op uw locatie(s). Zo zorgt onze host voor een optimale beleving door een goede afstemming met uw medewerkers en facilitaire medewerkers van onder andere catering, afvalverwijdering, postkamer en een servicedesk te coördineren. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij het oplossen van meldingen en calamiteiten. Een facility host zorgt dus voor de perfecte ondersteuning voor uw facilitaire medewerkers en gasten.

 

Kennismaken met de facility host voor facilitaire dienstverlening

Dagelijks staat onze host in contact met u, uw facilitaire medewerkers, medewerkers en uw gasten. ICS zorgt voor de juiste opleiding en begeleiding waarin gastvrijheid, communicatie en beleving centraal staan.

Om te kijken naar de inzetbaarheid van onze facility host op uw locatie(s), maken wij graag een vrijblijvende analyse. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Directeur Zuid

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze Facility Host

Onze Facility Hosts worden speciaal opgeleid om uw medewerkers en gasten te verwelkomen. Zij zijn uw facilitaire schakel tussen de verschillende divisies.

Stefano De Palma, Operationeel Manager ICS