Vending machine kopen of huren

Een vending machine kopen of huren?

Dankzij een vending machine – ook wel een fris- of snackautomaat genoemd – zijn medewerkers de hele dag voorzien van eten en drinken. Naast frisdrank en (gezonde) snacks is het mogelijk de automaat te vullen met belegde broodjes. Zeker in een tijd waarin de bezetting op kantoor verdeeld is, biedt een vending machine voordelen. Maar wat is nu het meest interessant? Een vending machine kopen of huren?

De voordelen van een vending machine huren

Wilt u graag een vending machine op locatie? Dan is het belangrijk om te bekijken wat voor u het meest gunstig is. Bij het huren van een vending machine omzeilt u de hoge aanschafprijs. Daarnaast ontvangt u advies van de verhuurder. Dit laatste is erg prettig als u voor het eerst gebruikmaakt van vending. Daarnaast zijn er nog enkele andere voordelen om in uw achterhoofd te houden.

#1. Volledige ontzorging

De automaat wordt geplaatst, naar wens gevuld en onderhouden. Is er onverhoopt iets mis met de automaat? Dan lost de verhuurder dit op. In de basis worden alle werkzaamheden uitbesteed zodat u hier geen omkijken naar heeft. Is er de wens om de automaat zelf te vullen? Ook dat is mogelijk. We kijken samen naar een passende oplossing.

#2. De nieuwste vending machines

Er wordt een kwalitatief hoogwaardige, nieuwe machine geplaatst. We bieden garantie dat de machine er netjes uitziet én goed functioneert. Bij ICS vinden we dat een vending machine onderdeel van het bedrijfsinterieur mag zijn. Daarom bieden we de optie om de automaat uit te voeren in de huisstijl van uw bedrijf. Let op: om nieuwe machines aan te kunnen bieden, gaan we een huurcontract voor een periode van 5 jaar aan.

#3. Lage instapkosten

Bij huur van een vending machine worden de kosten maandelijks in rekening gebracht. De kosten voor de machine worden zo over de gebruiksperiode van 5 jaar verdeeld. Om nog wat extra maandelijkse kosten te besparen, is het mogelijk om zelf een aantal taken uit te voeren. Denk aan het schoonmaken en bijvullen van de vending machine of het plaatsen van bestellingen.

#4. Advies op maat

Er zijn verschillende opties mogelijk om een vending machine in te richten. Kiest u voor een snack-/ broodjesautomaat en frisdrankautomaat in één? Of is een snackautomaat (met gezonde snacks) interessanter? Hoeveel verschillende producten moeten er worden uitgestald? Is één automaat voldoende? Uiteraard denken we graag met u mee.

De voordelen van een vending machine kopen

Een tweede optie is het aanschaffen van een eigen vending machine. Uiteraard brengt kopen ook voordelen met zich mee. Zo bent u de eigenaar van de machine en zijn er na de aanschaf dus geen maandelijkse kosten voor huur. Daarnaast bepaalt u zelf wat er met de automaat gebeurt. Indien gewenst adviseren we u bij de aankoop en invulling van een vending machine.

Wilt u een vending machine kopen of huren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ICS heeft jarenlange ervaring met vending. We voorzien u graag van een passend advies. Voor huur van een machine vindt er altijd een (telefonische) afspraak plaats. Hierin nemen we al uw wensen door, brengen we u op de hoogte van alle mogelijkheden en beantwoorden we uw vragen. Samen vinden we een optie die het meest geschikt is. We verkopen de machines niet, maar denken ook hierin graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk