Schoonmaakbedrijf Zwolle

Bel ICS Groep Zwolle
Mail ICS Groep Zwolle
Bezoek ICS Groep Zwolle

Schoonmaakbedrijf Zwolle: samen elke dag beter

ICS werkt in heel Nederland en is als schoonmaakbedrijf ook actief in Zwolle. Ons doel? We willen een fantastische plek realiseren om te werken en te leven. Van kantoor tot winkel en van school tot station. Dat doen we samen met onze mensen én opdrachtgevers. Goed kan altijd beter. We geloven in vooruitgang. Ons motto is dan ook “Samen elke dag beter”.

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Kantoren
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Kantoren
méér dan schoonmaak alleen

Facilitaire dienstverlening

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Zwolle, maar ICS doet méér dan schoonmaak alleen. Bij ICS Groep geloven we erin dat het verbinden van facilitaire diensten leidt tot realiseren van minder verspillingen, financiële voordelen en een optimale klanttevredenheid. Daarom bieden wij een breed palet aan diensten aan, die het hele facilitaire domein omvatten. Denk aan diensten als catering, receptie of huismeester diensten.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Specialisten met hart voor het vak

Onze medewerkers

Voor elk vakgebied werken we met eigen specialisten. Specialisten met hart voor het vak, die uiteraard in het bezit zijn van de benodigde kennis, opleidingen en vaardigheden. Door continu te investeren in onze medewerkers, maken wij het verschil; elke dag weer. Immers, tevreden medewerkers leiden tot tevreden opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers.

Kantoren
Medisch specialistische zorg
Kantoren
Medisch specialistische zorg
ICS werkt slimmer

Een innovatief schoonmaakbedrijf, actief in Zwolle

Een lagere bezetting van bedrijfspanden door de nieuwe manier van werken en strengere eisen vanuit werknemers door de krapte op de arbeidsmarkt; twee van de vele uitdagingen waar veel bedrijven, ook in Zwolle momenteel mee te maken hebben. Innovatie is nodig om in te kunnen spelen op deze veranderende behoeften. ICS werkt slimmer door de inzet van data voor opdrachtgevers in Zwolle. Wij noemen dit Optimize®. Onnodige werkzaamheden worden voorkomen, wat resulteert in onder andere een effectievere uitvoering, een optimale kwaliteit en kostenbesparing.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk