Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Bel ICS Groep Wijchen
Mail ICS Groep Wijchen
Bezoek ICS Groep Wijchen

Schoonmaken op het hoogste niveau

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Wijchen. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een totaalpakket met meerwaarde. Lees gauw verder.

Duurzaamheid - CO2
De dataverwerking
Duurzaamheid - CO2
De dataverwerking
ICS Groep

De voordelen voor u

Wist u dat ook uw medewerkers profiteren van een schone werkomgeving? Meerdere onderzoeken wijzen namelijk uit dat medewerkers in een schoon kantoor veel productiever zijn. Daarnaast laat een schoon kantoor een goede indruk achter bij klanten of leads die u bezoeken. Win-win dus!

  • Ongeëvenaarde hoge kwaliteit
  • Uitgebreid dienstenpakket
  • Hoge klanttevredenheid
Social return
Dit zijn wij

Alles over schoonmaakbedrijf Wijchen

Wij weten als geen ander dat we in Nederland met concurrentie te maken hebben. Veel schoonmaakbedrijven richten zich op het schoon houden van bedrijfspanden en aanverwante schoonmaakdiensten. Daarom doen wij meer dan dat, we leveren meerwaarde. En dat levert positieve reacties op van onze klanten. Bent u benieuwd? Lees de referenties.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Kantoren
Kantoren
Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Kantoren
Kantoren
Over ons

Ons uitgebreide dienstenpakket

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Schoonmaak voor bedrijven met minimaal 30 medewerkers

Als we naar ons reguliere schoonmaakonderhoud kijken zien we dat met name bedrijven met minimaal 30 medewerkers van onze diensten profiteren. Voor een dergelijk groot bedrijf is het verstandig om de schoonmaakdiensten uit te besteden. En aan wie kunt u dat beter doen dan aan ICS schoonmaakbedrijf Wijchen?

Neem gerust contact op met schoonmaakbedrijf Wijchen

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk