Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bel ICS Groep Utrecht
Mail ICS Groep Utrecht
Bezoek ICS Groep Utrecht

Samen elke dag beter

Een fantastische plek om te werken en leven, dáár gaan we voor. Of dat nu een school winkel of station is, onze mensen staan klaar. Als schoonmaakbedrijf zijn we actief in de mooie stad Utrecht, maar we werken door heel Nederland. Naast schoonmaak, leveren we veel verschillende facilitaire diensten. Stilstaan is voor ons geen optie. We blijven ons ontwikkelen, samen met onze mensen en opdrachtgevers. Ons motto: “Samen elke dag beter”.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Utrecht

Facilitaire dienstverlening

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Utrecht én als complete facilitaire dienstverlener. Want bij ICS geloven we dat een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Hiervoor bieden we een compleet pakket aan facilitaire diensten. Van Facility Host tot huismeester, van catering tot afvalmanagement en vrijwel alle diensten die hiertussen zitten. We werken alleen met specialisten met de benodigde opleidingen, kennis en ervaring.

Over ons

Onze medewerkers

Als iets in ons ons bedrijf belangrijk is, dan zijn het wel onze mensen. Bij ICS zijn we dan ook één grote familie. Niemand staat aan de zijlijn en we hebben oog voor elkaar. Wie bij ICS werkt, krijgt de kans om zijn eigen ambities waar te maken. Dat wordt gewaardeerd. Dat merken ook onze opdrachtgevers, de betrokkenheid is hoog. Als schoonmaakbedrijf in Utrecht staan we hierom bekend. Dat maakt dat we voor prachtige opdrachtgevers werken als OGZ, Wooninc, Rabobank en Stedin.

Kantoren
Kantoren
ICS Groep

Een innovatief schoonmaakbedrijf, actief in Utrecht

Ook Utrecht vindt een schone leefomgeving erg belangrijk. De stad heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. We kunnen ons hier uiteraard helemaal in vinden. En we voegen daad bij woord. We zijn als schoonmaakbedrijf in Utrecht actief bezig om onze impact op het milieu te verkleinen. Dat doen we door onze CO2-uitstoot te beperken, verspilling tegen te gaan en duurzaam in te kopen.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk