Schoonmaakbedrijf Tilburg

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Tilburg
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Tilburg
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Tilburg

Samen elke dag beter

Van kantoor tot winkel en van school tot station. Als ICS willen we een fantastische plek realiseren om te werken en te leven. Dat doen we samen met onze mensen en opdrachtgevers. We werken in heel Nederland en we zijn dus ook als schoonmaakbedrijf actief in Tilburg. ICS doet overigens nog veel méér dan schoonmaak alleen, we leveren veel verschillende facilitaire diensten. Daarmee zijn we nog niet klaar. We geloven in vooruitgang. Goed kan altijd beter. Ons motto is dan ook “Samen elke dag beter”.

ICS Groep

Facilitaire dienstverlening

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Tilburg, maar onze diensten reiken nog verder. ICS heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een innovatief, facilitair bedrijf. Dat betekent dat we een breed pallet van diensten aanbieden, die het hele facilitaire domein omvatten. Voor elk vakgebied werken we met eigen specialisten. Specialisten met hart voor het vak, die uiteraard in het bezit zijn van de benodigde kennis, opleidingen en vaardigheden. Denk aan diensten als catering, receptie of huismeester. Je kunt ook bij ons aankloppen voor specialistische schoonmaakdiensten als graffitireiniging of vloeronderhoud.

Over ons

Onze medewerkers

Bij ICS zijn we één grote familie. Onze mensen zorgen voor elkaar. Niemand staat aan de zijlijn. We stimuleren ondernemerschap, eigenaarschap en opleiding. Ieder persoon heeft de mogelijkheid om eigen ambities waar te maken. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid is hoog. Dat merken ook onze opdrachtgevers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. ICS staat als schoonmaakbedrijf actief in Tilburg, hierom bekend. We werken niet voor niets voor fantastische opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Rabobank en Stedin.

ICS Groep

Een innovatief schoonmaakbedrijf actief in Tilburg

ICS voelt zich als schoonmaakbedrijf in een innovatieve stad als Tilburg als een vis in het water. Innovatie is één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Om “Samen elke dag beter” écht inhoud te kunnen geven, hebben we nieuwe technieken en andere slimme oplossingen nodig. Van een nieuwe robot voor de schoonmaak tot het ontwikkelen van een logistiek plan samen met de ketenpartners om loopstromen te minimaliseren. Het gaat om innovaties die de klantbeleving en medewerkerstevredenheid verhogen, een bijdrage leveren aan ons duurzaamheidsbeleid of besparingen in het contract opleveren.

De gezichten achter ICS
Werken bij ICS Groep

Werken voor ons schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wil jij werken voor ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Dat kan! In Tilburg hebben we banen binnen de schoonmaak én catering, zowel uitvoerend als leidinggevend. Dus hou jij van aanpakken en lekker eten óf hou jij ervan als een locatie er spik en span uitziet? Kom dan werken voor ICS Groep in Tilburg!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk