Schoonmaakbedrijf Tilburg

Bel ICS Groep Tilburg
Mail ICS Groep Tilburg
Bezoek ICS Groep Tilburg

Schoonmaakbedrijf Tilburg: totaalleverancier op het gebied van schoonmaak

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker wordt uitgerust met de beste materialen en middelen en wordt getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op. Samen houden we uw pand veilig en schoon.

Schone werkomgeving

De voordelen van Schoonmaakbedrijf Tilburg

Wist u dat ook uw medewerkers profiteren van een schone werkomgeving? Meerdere onderzoeken wijzen namelijk uit dat medewerkers in een schoon kantoor veel productiever zijn. Daarnaast laat een schoon kantoor een goede indruk achter bij klanten of leads die u bezoeken. Win-win dus!

– Ongeëvenaarde hoge kwaliteit
– Uitgebreid dienstenpakket
– Hoge klanttevredenheid

Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Kantoren
Kantoren
ICS Groep

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Tilburg? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag.

Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap. Meer informatie ontdekt u op de pagina schoonmaakbedrijf. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk