Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bel ICS Groep Rotterdam
Mail ICS Groep Rotterdam
Bezoek ICS Groep Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam: flexibel en servicegericht

Schoonmaakbedrijf Rotterdam is flexibel, servicegericht en bewegen mee met uw organisatie. Wilt u de schoonmaak aan het einde van de dag, in de avonduren of juist in de vroege ochtend? Wij stemmen de dienstverlening af op uw wensen en behoeften. ICS heeft meerdere opdrachtgevers in de regio Rotterdam, van scholen tot aan grootschalige kantoorpanden. U krijgt van ons één contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt voor vragen over de schoonmaak of aanvullende werkzaamheden.

Representatief, proactief en gastvrij

Schoonmaakonderhoud in Rotterdam

Onze schoonmaakmedewerkers zijn goed opgeleid (vakdiploma Schoonmaak of hoger), zien er representatief uit, zijn proactief en gastvrij. Ze hebben bovendien een signalerende rol en kijken verder dan alleen de schoonmaak. Een wc-bril stuk of kapotte lamp in de toilet? Ze schakelen direct met uw technische dienst of lossen het zelf op als u dat wenst. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het schoon, heel en veilig houden van uw locatie(s).

We zijn een landelijk-opererend schoonmaakbedrijf, dus niet alleen in Rotterdam maar ook in andere regio’s kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan Breda, Amsterdam, Eindhoven of Den Bosch.

Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: gevelreiniging, graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Ook voor ongediertebestrijding draaien wij onze hand niet om. Ongedierte kan voor erg veel overlast en schade zorgen. U kunt ervoor kiezen om zelf het ongedierte te gaan bestrijden, maar om het direct succesvol aan te pakken kunt u het beste een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding, zoals ICS! Ontdek een compleet overzicht van onze diensten op deze pagina.

Kantoren
Kantoren
ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Rotterdam

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk