Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bel ICS Groep Rotterdam
Mail ICS Groep Rotterdam
Bezoek ICS Groep Rotterdam

Samen elke dag beter

Aangenaam! Wij zijn ICS Groep; een landelijk opererende facilitaire dienstverlener.  Schoonmaken doen we als de beste, maar we bieden ook diverse andere diensten. Denk aan cateringspecialistische reiniging en consultancy. Maar ook aan aanvullende diensten, zoals receptiediensten en afvalmanagement. U hoort het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. En we blijven vernieuwen. Eén ding blijft hetzelfde, namelijk ons doel. Wat dat is? Een fantastische leef- en werkplek creëren. Nu, maar ook in de toekomst!

Van openbaar vervoer tot onderwijs

Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor elke sector

Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam is dankzij 45 jaar ervaring klaar voor iedere uitdaging. In welke sector dan ook. Hulp nodig in de retail? Wij steken graag onze handen uit de mouwen en zorgen voor de optimale winkelbeleving. Gegarandeerd. Uitdaging binnen de logistiek? Geen probleem. Onze mensen pakken het met beide handen aan. Een frisse blik werpen op uw kantoorpand? Wij staan voor u klaar. Van een gastvrije entree tot een schone werkplek.

Representatief, proactief én gastvrij

Ontmoet de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam hebben een topsportmentaliteit. Van een potje hard werken zijn onze mensen niet vies. En dit gaat, net zoals onze dienstverlening, verder dan alleen schoonmaken. Kapotte lamp? Geen probleem: onze schoonmaakmedewerkers schakelen direct met uw technische dienst. Door de representatieve, gastvrije en proactieve houding van onze medewerkers wordt u volledig ontzorgd!

Kantoren
Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Onderwijs
Kantoren
Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Onderwijs
Samen elke dag innovatiever

Een innovatief schoonmaakbedrijf, actief in Rotterdam

Net als in de havenstad Rotterdam, staat innovatie hoog op ons prioriteitenlijstje. Wij blijven onze dienstverlening continu verbeteren. Dit doen we onder andere met ons ICS Continu Verbeterprogramma®. Het doel? Van ICS een lean organisatie maken. Dit realiseren we door te trainen, leren én verbeteren. Zo creëren we zelfsturende teams vol sterspelers. Het resultaat van onze slimme innovaties? Tevreden werknemers en dús tevreden opdrachtgevers. Elke dag opnieuw!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk