Schoonmaakbedrijf Roermond

Bel ICS Groep Roermond
Mail ICS Groep Roermond
Bezoek ICS Groep Roermond

Schoonmaakbedrijf Roermond: samen elke dag beter

Of het nu gaat om een kantoor, winkel of station; een schone, gezonde en veilige omgeving is erg belangrijk. Dat weten we bij ICS als geen ander. ICS is een schoonmaakbedrijf, actief in Roermond en met een hoofdkantoor in Eindhoven. Maar we werken door heel Nederland. Met elkaar werken we aan een schone omgeving. Ons motto is niet voor niets “Samen elke dag beter”.

ICS Groep

Van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten

ICS is naast een schoonmaakbedrijf in Roermond, ook een volwaardig facilitair dienstverlener. We denken graag met u mee over het hele facilitaire domein. U kunt bij ons terecht voor diensten als catering, receptie, was- en strijkservice en afvalmanagement. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden, bieden we ook specialistische schoonmaakdiensten aan, zoals glasbewassing en graffitireiniging. Voor elke dienst beschikken we over eigen specialisten, die in het bezit zijn van de vereiste opleidingen, kennis en vaardigheden.

De dataverwerking
Over ons

Onze medewerkers

Met opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Rabobank en Stedin zijn we als schoonmaakbedrijf in Roermond niet onopgemerkt gebleven. Dat is te danken aan de fantastische inzet van onze medewerkers. Medewerkers van ICS hebben de juiste opleidingen en vaardigheden om het schoonmaakwerk en de facilitaire diensten op het hoogste niveau uit te voeren. Zij werken als één sterk team samen. Samen elke dag beter.

Neem contact met ons op

Een innovatief schoonmaakbedrijf in Roermond

“Samen elke dag beter” betekent ook dat we elke dag bezig zijn met het innoveren van onze dienstverlening. Want slimme innovaties verhogen de klantbeleving en medewerkerstevredenheid. Innovaties kunnen ook een bijdrage leveren aan besparingen in het contract, of aan duurzaamheid. Zo proberen we onze impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. U ziet, ons motto voeren we door in alles wat we doen. Als schoonmaakbedrijf in Roermond blijven we verbeteren, zodat onze medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk