Schoonmaakbedrijf Maastricht

Bel ICS Groep Maastricht
Mail ICS Groep Maastricht
Bezoek ICS Groep Maastricht

Schoonmaakbedrijf Maastricht: betrokken en deskundig

“Samen elke dag beter”, dáár staan we als ICS voor. ICS is een schoonmaakbedrijf dat actief is in Maastricht, met een hoofdkantoor in Eindhoven, en actief in heel Nederland. Of het nu gaat om een winkel, school of kantoor, samen zorgen we voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

De gezichten achter ICS
De gezichten achter ICS
ICS Groep

Facilitaire dienstverlening

We denken graag met u mee over alle facilitaire diensten. ICS is naast een schoonmaakbedrijf dat actief is in Maastricht, een innovatieve, facilitaire dienstverlener. We bieden diensten aan die het hele facilitaire domein bestrijken. Een breed palet, dat gaat van receptie, tot groenvoorziening en van huismeester tot facility host. En naast facilitaire diensten en regulier schoonmaakwerk, kunt u bij ons ook terecht voor specialistische schoonmaakdiensten als glasbewassing en bouw- en opleverschoonmaak. Voor elke dienst beschikken we over eigen specialisten, die in het bezit zijn van de vereiste opleidingen, kennis en vaardigheden.

 

 

 

 

 

Voorspellingen maken op basis van data
Over ons

Onze medewerkers

ICS is inmiddels een bekend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Maastricht. We werken voor opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Rabobank en Stedin. Dat is volledig te danken aan de geweldige inzet van onze eigen medewerkers. Naast een hoge betrokkenheid, hebben onze medewerkers de juiste opleidingen en vaardigheden om de facilitaire diensten en het schoonmaakwerk op topniveau uit te voeren. Daar zorgen we samen voor. Samen elke dag beter.

Neem contact met ons op

Een duurzaam schoonmaakbedrijf in Maastricht

“Samen elke dag beter” betekent ook dat we elke dag bezig zijn onze impact op het milieu. Die willen we zo klein mogelijk houden. We beperken de CO2-uitstoot, kopen duurzaam in, gaan verspilling tegen en we hebben oog voor de mens. We willen elke dag verbeteren, dat leidt naast duurzaam ondernemen, ook tot slimme innovaties. Innovaties die de klantbeleving en medewerkerstevredenheid verhogen. We zijn kortom, als schoonmaakbedrijf in Maastricht, bezig om elke dag beter te worden, zodat onze medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk