ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Lelystad
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Lelystad
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf Lelystad: tevreden medewerkers

ICS is een mensenbedrijf. We doen er alles aan om te zorgen dat onze medewerkers elke dag fluitend aan de werkdag beginnen. Door continu te investeren in onze medewerkers, maken wij het verschil; elke dag weer. Immers, tevreden medewerkers leiden tot tevreden opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers. Dat geldt ook voor onze klanten in Lelystad.

Onze diensten

ICS, facilitaire dienstverlening

ICS denkt graag mee over het gehele facilitaire domein. Naast reguliere en specialistische schoonmaak, catering en consultancy bieden wij een breed palet aan aanvullende diensten aan om het onze opdrachtgevers nóg makkelijker te maken. We leveren maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match met de strategische doelstellingen van onze opdrachtgever. Wij zijn het gewend om actief samen te werken met de ketenpartners van onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid

Duurzaam en menselijk

Bij ICS zorgen we voor elkaar en voor onze planeet. Een betere wereld begint bij onszelf. Daar zijn we ons als Schoonmaakbedrijf, ook in Lelystad bewust van. We meten onze impact op het milieu en proberen deze zo klein mogelijk te houden. Bij ICS enthousiasmeren we medewerkers over duurzaamheid en creëren we bewustwording binnen alle lagen van de organisatie. Het tegengaan van verspilling doen we immers samen, elke dag!

Over ons

Samen elke dag beter

Ons motto ‘samen elke dag beter’ voeren we door in alles wat we doen. Samen zorgen we er niet alleen voor dat uw bedrijfsprocessen beter lopen, we zorgen samen ook voor een schonere wereld. Wij hebben duurzaamheid namelijk erg hoog in het vaandel staan en hebben zelfs ons eigen duurzaamheidsprogramma ontwikkeld. ‘Elke dag beter’ leidt tot bijzondere innovaties, nog slimmere processen en automatisering van zelfs de kleinste details. Benieuwd wat ICS voor uw organisatie in Lelystad kan betekenen?

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk