Schoonmaakbedrijf Hengelo

Bel ICS Groep Hengelo
Mail ICS Groep Hengelo
Bezoek ICS Groep Hengelo

Schoonmaakbedrijf Hengelo: al meer dan 45 jaar

Bij ICS geloven we erin dat een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. ICS is door heel Nederland actief en werkt ook als schoonmaakbedrijf in Hengelo. Al meer dan 45 jaar, bij meer dan 1.100 klanten. We zijn er voor kleine ondernemers tot aan grote multinationals.

Kantoren
Kantoren
Meer dan alleen schoonmaak

Facilitaire dienstverlening

ICS denkt graag met u mee over het gehele facilitaire domein. Naast reguliere en specialistische schoonmaak, catering en consultancy bieden wij onze opdrachtgevers in Hengelo aanvullende diensten aan om het nóg makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een Facility Host. Een vertrouwd facilitair gezicht die verstand heeft van hygiëne én beleving. Een breed inzetbare, gastvrije servicemedewerker die direct in contact komt met u, uw medewerkers en uw gasten. ICS creëert altijd een op maat gemaakte aanpak die bijdraagt aan uw doelstellingen. Elke dag opnieuw!

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Over ons

We zijn een mensenbedrijf

Tevreden medewerkers leiden tot tevreden opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers. Daar zijn we ons gedegen bewust van. Voor ICS geldt dat onze medewerkers het succes bepalen van de organisatie. Of het nou gaat om hogere doelmatigheid, meer kwaliteit en veiligheid of meer flexibiliteit. Het zijn onze medewerkers die met hun kennis, vaardigheden en energie het resultaat bepalen. Door continu te investeren in onze medewerkers maken wij het verschil; elke dag weer.

Voorspellingen maken op basis van data
ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup
Voorspellingen maken op basis van data
ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup
Innovatie

Slimmer schoonmaken met data in Hengelo

Onze diensten zijn een verlengstuk van het primaire proces van onze klant. Daarom gebruiken wij beschikbare data uit een gebouw en gegevens vanuit sensoren om te bepalen waar en in welke mate schoonmaak benodigd is. Deze data verwerken wij in ons planningssysteem Optimize® dat wij met input van de TU Eindhoven en software ontwikkelaar Wolfpack ontwikkeld hebben. Dit systeem levert automatisch een set gewenste schoonmaakhandelingen voor onze medewerkers. Hierdoor ontstaat een optimale flow met als resultaat efficiënte schoonmaak en een hoge schoonbeleving bij alle eindgebruikers.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk