Schoonmaakbedrijf Hengelo

Bel ICS Groep Hengelo
Mail ICS Groep Hengelo
Bezoek ICS Groep Hengelo

Schoonmaakbedrijf Hengelo: schoonmaken op het hoogste niveau

Wij weten als geen ander dat we in Nederland met concurrentie te maken hebben. Veel schoonmaakbedrijven richten zich op het schoon houden van bedrijfspanden en aanverwante schoonmaakdiensten. Daarom doen wij meer dan dat, we leveren meerwaarde. En dat levert positieve reacties op van onze klanten.

Regulier schoonmaakonderhoud

Schoonmaak voor bedrijven met minimaal 30 medewerkers

Als we naar ons reguliere schoonmaakonderhoud kijken zien we dat met name bedrijven met minimaal 30 medewerkers van onze diensten profiteren. Voor een dergelijk groot bedrijf is het verstandig om de schoonmaakdiensten uit te besteden. En aan wie kunt u dat beter doen dan aan ICS schoonmaakbedrijf Hengelo?

Schone werkomgeving

De voordelen voor u

Wist u dat ook uw medewerkers profiteren van een schone werkomgeving? Meerdere onderzoeken wijzen namelijk uit dat medewerkers in een schoon kantoor veel productiever zijn. Daarnaast laat een schoon kantoor een goede indruk achter bij klanten of leads die u bezoeken. Win-win dus!

  • Ongeëvenaarde hoge kwaliteit
  • Uitgebreid dienstenpakket
  • Hoge klanttevredenheid
Kantoren
Kantoren
ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Hengelo

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk