Schoonmaakbedrijf Groningen

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Groningen
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Groningen
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Groningen

Schoonmaakbedrijf Groningen: service waar u blij van wordt

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker wordt uitgerust met de beste materialen en middelen en wordt getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op. Samen houden we uw pand veilig en schoon.

Kantoren
Woningcorporaties
Kantoren
Woningcorporaties
Onze diensten

Van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten

Er is keuze uit diverse schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten.

Gevelreiniging
Ongediertebestrijding
Opleveringsschoonmaak
Graffitireiniging

Eén van onze meest gevraagde diensten is glasbewassing. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf, dat begrijpen we. Daarom helpen we u niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant van het gebouw schoon te houden. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. We beschikken over alle middelen om ons werk succesvol uit te voeren.

Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstenpagina.

Regulier schoonmaakonderhoud

Schoonmaak voor bedrijven met minimaal 30 medewerkers

Als we naar ons reguliere schoonmaakonderhoud kijken zien we dat met name bedrijven met minimaal 30 medewerkers van onze diensten profiteren. Voor een dergelijk groot bedrijf is het verstandig om de schoonmaakdiensten uit te besteden. En aan wie kunt u dat beter doen dan aan ICS schoonmaakbedrijf Groningen?

ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Groningen

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk