Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bel ICS Groep Eindhoven
Mail ICS Groep Eindhoven
Bezoek ICS Groep Eindhoven

Samen elke dag beter

Een schone, gezonde en veilige omgeving is van groot belang. Of dat nu gaat om een winkel, station of kantoor. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende schoonmaakdiensten in de omgeving van Eindhoven. Het kantoor van ons schoonmaakbedrijf zit gevestigd in Eindhoven, maar we zijn door heel Nederland werkzaam. Ons motto is niet voor niets “Samen elke dag beter”; dat realiseren we graag met ieder bedrijf in Nederland.

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
ICS Groep

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Natuurlijk kunt u bij ons schoonmaakbedrijf uitstekend terecht voor regulier schoonmaakonderhoud en specialistische schoonmaak. Iemand nodig om elke week uw kantoor aan kant te maken? Of juist een specialist nodig om de graffiti van uw gevel te verwijderen? ICS staat voor u klaar. Echter zijn wij meer dan alleen een schoonmaakbedrijf! U kunt bij ons namelijk ook terecht voor facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. Van catering tot receptiediensten en van gladheidsbestrijding tot een handyman. Wij regelen het voor u!

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Over ons

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden en facilitaire diensten op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker word uitgerust met de beste materialen en middelen. Daarnaast worden ze ook getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op. Samen elke dag beter!

Kantoren
Kantoren
Over ons

Duurzaam, innovatief en flexibel

Ons motto voeren we door in alles wat we doen. Samen zorgen we er niet alleen voor dat uw bedrijfsprocessen beter lopen, we zorgen samen ook voor een betere wereld. Wij hebben duurzaamheid namelijk erg hoog in het vaandel staan en hebben zelfs ons eigen duurzaamheidsprogramma ontwikkeld. Maar ook als bedrijf blijven we innoveren en verbeteren, zodat onze medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk