Samen elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Eindhoven
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Eindhoven
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Samen elke dag beter

Een schone, gezonde en veilige omgeving is van groot belang. Of dat nu gaat om een winkel, station of kantoor. Daarom kunt u bij ons schoonmaakbedrijf uit Eindhoven terecht voor verschillende schoonmaakdiensten. Het kantoor van ons schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Le Havre 53 in Eindhoven, maar we zijn door heel Nederland werkzaam. Ons motto is niet voor niets “Samen elke dag beter”; dat realiseren we graag met ieder bedrijf in Nederland.

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
ICS Groep

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Natuurlijk kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven terecht voor regulier schoonmaakonderhoud en specialistische schoonmaak. Zoekt u iemand die wekelijkse of wellicht meerdere keren per week uw kantoor op orde brengt? Of juist een specialist nodig om de graffiti van uw gevel te verwijderen? ICS staat voor u klaar. Echter zijn wij meer dan alleen een schoonmaakbedrijf! U kunt bij ons namelijk ook terecht voor facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. Van catering tot receptiediensten en van gladheidsbestrijding tot een handyman. Wij regelen het voor u!

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Over ons

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Alle medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven zijn in het bezit van de juiste opleidingen en vaardigheden om schoonmaakwerkzaamheden en facilitaire diensten op het hoogste niveau uit te voeren. Iedere medewerker word uitgerust met de beste materialen en middelen. Daarnaast worden ze ook getraind op het signaleren van verstoringen. Een versleten mat voor de entree? Onze medewerker merkt het direct en lost het op.

Kantoren
Kantoren
Over ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Duurzaam, innovatief en flexibel

Ons motto ‘samen elke dag beter’ voeren we door in alles wat we doen. Samen zorgen we er niet alleen voor dat uw bedrijfsprocessen beter lopen, we zorgen samen ook voor een betere wereld. Wij hebben duurzaamheid namelijk erg hoog in het vaandel staan en hebben zelfs ons eigen duurzaamheidsprogramma ontwikkeld. Maar ook als bedrijf blijven we innoveren en verbeteren, zodat onze medewerkers de beste kwaliteit kunnen leveren.

Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven is gevestigd aan de Le Havre 53 in Eindhoven. Dit is tevens het hoofdkantoor van ICS Groep. Vanaf deze locatie organiseren wij het schoonmaakonderhoud in geheel Zuid-Nederland. ICS bestaat al ruim 45 jaar als schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Het werd opgericht in 1976 is sindsdien uitgegroeid tot volwaardige facilitaire dienstverlener. We bieden dus ook niet meer alleen regulier schoonmaakonderhoud. Je kunt ook bij ons terecht voor specialistische reiniging, catering, consultancy en diverse aanvullende dienst, waaronder receptiediensten en ongediertebestrijding.

Omdat we al zo lang als schoonmaakbedrijf actief zijn in Eindhoven werken we hier voor zeer diverse bedrijven, waar we intensief mee samenwerken om de dienstverlening iedere opnieuw te kunnen verbeteren.

Enkele referenties in Eindhoven:

NS Station Eindhoven
Inzet data voor optimaliseren dienstverlening
Manpower Eindhoven
ICS Groep start met schoonmaakonderhoud voor ManpowerGroup
HTCE
Optimale efficiency bij High Tech Campus Eindhoven
Swipe

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk